من در مورد دوران عقد سوالی داشتم.میخواستم بدونم در دوران عقد میزان ارتباط دختر و پسر باید در چه حدی باشه
چون من انشاالله در آستانه ازدواج هستم ولی مشکلی هست اینه که از الان مادر دختر از کلی شرط و شروط محدودیت در این دوران حرف میزنه و یا حتی مادر خودم اعتقاد داره دوران عقد فقط در حد دست دادن و فقط یه ساعت بری خونه دختر و سریع برگردی
من نمیدونم واقعا دوران عقد باید انقدر خشک و بدون رفت و امد باشه؟؟؟پس شناخت و صحبت و اشنایی دقیق با روحیات کی باید انجام بشه؟؟
منم همینو گفتم که الان بهانه عقد میارید دو روز دیگه بعد عروسی هم به بهانه های مختلف دخالت های ...
تنها راهش اینه اجازه دخالت ندید
بعد عقد برید دنبالش باهم دیگه فرار کنید یواشکی😂
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من اصلا دنبال رابطه نیستم اینا حتی رابطه احساسی رو ممنوع میدونن مثلا یه بار مادر من میگفت نباید بی ...
خب شاید از نظر ما اشتباه باشه .ولی شاید ما هم دختر دار شدیم همین قدر سخت گیر باشیم 😂😂.
خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن
بنظر من دوره یه فوق العاده بدیه...اگه خیلی رفت و امد دختر زیاد شه با خانواده شوهر هر روز باید بری بهشون سر بزنی اون موقه اگ یه روز نری یا خبر نداشته باشن ازت شر میشن البته من دیدم از این خانواده شوهرااااااا اوووف انگار دختره رو میبرن اسیری...همش باید از همه کاراش باخبر باشن...یه رابطه در حد خیلی رقیق و ملوو خوبه...در مورد شناخت هم دیگه بنظرم بعد از عقد دیگه کامل هر چی به دیگ باشه میاد به ملاقه عقد همچین فرقی هم با ازدواج نداره خب بازم که برین زیر یه سقف اخلاقای جدید ترم کشف میکنین...در مورد رابطه هم بنظرم کامل باشه طوری نیس
شما مثلا مرد هستید این چه طرز صحبت هست اصلا کار نباید به اینجاها کشیده بشه... خدایا نسل جدید داره به کجا میره...اون دختر میخواد بیاد زیر سایه شما زندگی کنه درحالی که شما تکلیفت با خودت مشخص نیست... چه مردی هستی که در مهمترین شون زندگی هنوز گیج و سرگردون هستی ... نمیزارن رابطه احساسی داشته باشی یعنی چی ؟؟؟ شاید دست نگه داری و روی شخصیت خودت بیشتر کار کنی بهتر باشه... مکالماتت در حد پسر بچه سیزده ساله است ..مامانم میگه مامانش میگه.....