2821
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 36 پست
کاملا درست میگید شما  .ولی من نظرم همون بود که بالا گفتم .فکر میکنم دوران عقد رابطه نباشه خیلی ...

من اصلا دنبال رابطه نیستم

اینا حتی رابطه احساسی رو ممنوع میدونن

مثلا یه بار مادر من میگفت نباید بیاریش اینجا

یا مادره دختر میگه با کلی شرط و شروط 

داخل اتاق برید و باهم بشینید ممنوع

واقعا چرا انقدر اجازه دخالت میدید به خونواده فردا تو همه چی دخالت میکنن  بگید خودم میدونم و همس ...

منم همینو گفتم 

که الان بهانه عقد میارید دو روز دیگه بعد عروسی هم به بهانه های مختلف دخالت های دو طرف ادامه دار میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همینو گفتم  که الان بهانه عقد میارید دو روز دیگه بعد عروسی هم به بهانه های مختلف دخالت های ...

تنها راهش اینه اجازه دخالت ندید

بعد عقد برید دنبالش باهم دیگه فرار کنید یواشکی😂

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من اصلا دنبال رابطه نیستم اینا حتی رابطه احساسی رو ممنوع میدونن مثلا یه بار مادر من میگفت نباید بی ...

خب شاید از نظر ما اشتباه باشه .ولی شاید ما هم دختر دار شدیم همین قدر سخت گیر باشیم 😂😂.

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

بنظر من دوره یه فوق العاده بدیه...اگه خیلی رفت و امد دختر زیاد شه با خانواده شوهر هر روز باید بری بهشون سر بزنی اون موقه اگ یه روز نری یا خبر نداشته باشن ازت شر میشن البته من دیدم از این خانواده شوهرااااااا اوووف انگار دختره رو میبرن اسیری...همش باید از همه کاراش باخبر باشن...یه رابطه در حد خیلی رقیق و ملوو خوبه...در مورد شناخت هم دیگه بنظرم بعد از عقد دیگه کامل هر چی به دیگ باشه میاد به ملاقه  عقد همچین فرقی هم با ازدواج نداره خب بازم که برین زیر یه سقف اخلاقای جدید ترم کشف میکنین...در مورد رابطه هم بنظرم کامل باشه طوری نیس 

مایه خوشدلی انجاست که دلدار انجاست   

به نظر من تنها کسی که باید جلوی این دخالت های بیجا رو بگیره شما هستید. حتما یه برخورد جدی داشته باشید و اصلاااااا به هیچ عنوان کوتاه نیاید...!

قانونا و شرعا ایشون همسر شما هستن پس راحت باشید و خوش باشید در کنار هم . با رعایت چهارچوب ها.

خوشبخت باشید 

هر چی خدا بخواد .. خدا که بد نمیخواد 💜

شما مثلا مرد هستید این چه طرز صحبت هست اصلا کار نباید به اینجاها کشیده بشه..‌. خدایا نسل جدید داره به کجا میره...اون دختر میخواد بیاد زیر سایه شما زندگی کنه درحالی که شما تکلیفت با خودت مشخص نیست... چه مردی هستی که در مهمترین شون زندگی هنوز گیج و سرگردون هستی ... نمیزارن رابطه احساسی داشته باشی یعنی چی ؟؟؟ شاید دست نگه داری و روی شخصیت خودت بیشتر کار کنی بهتر باشه... مکالماتت در حد پسر بچه سیزده ساله است ..مامانم میگه مامانش میگه.....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز