2821
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 36 پست
آفرین دوران شناخت هست .چون خیلیا فکر میکنن دوران تولید مثل هست خودشونو بدبخت میکنن .

عزیز پس دوران نامزدی دوران چیه؟؟؟!والا نامزدی رو میذارن برا شناخت ، ما حتی صیغه هم نمیخونیم تا همو بشناسن بعد عقد کنند و رسما زن و شوهر خونده بشن. خودم یکسال نامزد بودم، دیدم برا هم خوب نیستیم برا همین جدا شدیم

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
اخه حتی به رفتن خونه دختر یا حتی دست دادن هم حساس هستن و میگن هیچ ارتباط احساسی نباید داشت  کا ...

اینوهمه اولش میگن و معمولا هم دختروپسر راههای در رو ازاین شرایط روپیدا میکنن حساس نباشید جلوی خانواده حریم روحفظ کنید تا حساسیتها برداشته بشه والبته خواهشا به یه سری حریمها احترام بزارید چون برای ارامش خودتونه خیلیا توی عقد باردارشدن یا خدای نکرده به مشکل برخوردن و هم برای پسرهم دختر جلوی خانواده کمترازبی ابرویی نبوده میدونم که اشتباهه ولی خوب به هرحال فرهنگ اکثر خانواده ها اینجوره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه حتی به رفتن خونه دختر یا حتی دست دادن هم حساس هستن و میگن هیچ ارتباط احساسی نباید داشت  کا ...

من و همسرم رابطه کامل داشتیم. 

ببخشید اینو میگم ولی با این حساسیت شاید دختر بیماری خاصی داره که میخوان متوجه نشید. چون خانواده های خیلی حساس هم میگن فقط رابطه کامل نباشه تا شب عروسی. ولی ممکنه رو بدن خانوم بیماری پوستی یا چیزی باشه.

ببخشید شما شوهر اون خانوم میشید!

چرا باید مادرتون تعیین تکلیف کنن تو رابطتون ؟!

از نظر عرفی بله شما باید یک سری چارچوب رو رعایت کنید که دیگه بازش نمیکنم خودتون میدونید...

ولی اینکه فقط دست بدید غلطه ! پس برای چی عقد میکنید و زن و شوهر میشید ؟! 

وقت بیشتری باید باهم بگذرونید . این حرفا چیه که فقط ۱ ساعت !! 

هر چی خدا بخواد .. خدا که بد نمیخواد 💜
عزیز پس دوران نامزدی دوران چیه؟؟؟!والا نامزدی رو میذارن برا شناخت ، ما حتی صیغه هم نمیخونیم تا همو ب ...

کاملا درست میگید شما  .ولی من نظرم همون بود که بالا گفتم .فکر میکنم دوران عقد رابطه نباشه خیلی بهتره .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
ببخشید شما شوهر اون خانوم میشید! چرا باید مادرتون تعیین تکلیف کنن تو رابطتون ؟! از نظر عرفی بله شم ...

دختره احتمالا ناراحتی اعصاب یا بیماری داره. 

میخوان کم همو ببینن که آقا متوجه نشه

دختره احتمالا ناراحتی اعصاب یا بیماری داره.  میخوان کم همو ببینن که آقا متوجه نشه

نه من اینطور فکر نمیکنم ! حساسیت ها به خاطر ترس از باردار شدن دختر خانوم تو دوران عقد هستش

ولی خب بیش از حد حساسن!

هر چی خدا بخواد .. خدا که بد نمیخواد 💜
  میشه اصلا بگید چرا میخواین محرم بشید

منم سر همین موضوع با مادرم حرف زدم و بحث شد گفتم عملا عقد هستم با نامحرم هیچ فرقی نداره

گفتم حتی صحبت عادی رو بزارم بعد عروسی اصلا بیس تر باعث شوکه شدن ادم میشه

هر کاری پله پله باید جلو برد

ولی اینل گوش نمیدن

منم سر همین موضوع با مادرم حرف زدم و بحث شد گفتم عملا عقد هستم با نامحرم هیچ فرقی نداره گفتم حتی صح ...

واقعا چرا انقدر اجازه دخالت میدید به خونواده فردا تو همه چی دخالت میکنن  بگید خودم میدونم و همسرم 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
دختره احتمالا ناراحتی اعصاب یا بیماری داره.  میخوان کم همو ببینن که آقا متوجه نشه

😕😕چرا فورا عیب میزارید رو طرف فعلا که مادر استارتر داره شرط میزاره

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ببخشید شما شوهر اون خانوم میشید! چرا باید مادرتون تعیین تکلیف کنن تو رابطتون ؟! از نظر عرفی بله شم ...

من به خدا چندین بار بحث کردم ولی دو طرف یعنی مادر من و مادر دختر خیلی حساسن .

مادر من میگه که من نمیتونم جواب پدر مادرش رو بدم!!!من گفتم مگه قراره کار خطرناکی بکنیم!!!

در حد فقط حرف عادی و کوتاه!!

من به خدا چندین بار بحث کردم ولی دو طرف یعنی مادر من و مادر دختر خیلی حساسن . مادر من میگه که من نم ...

😕😕😕😕بخدا دارم شاخ در میارم