2777
2789

پلیس فتا 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد هی میان ب من میگن گرون میدی گرون میدی بیا ارزون بدم و کلاهبرداری کنم خوبه😑اونا ک ارزونه مطمئن باشین یه هدفی دارن ما وقتی یه جنس و تو این گرونی این قیمت میخریم چجوری مفت بدیم😑

بنظرم لینکشو پخش کنی همه کانالشو گزارش بزنن بترکه😕

خودم بالای 1000بار در روز گزارش میدم بنظرت اینجوری از بین میره میدونی چی جالبه اینکه من واسه بودم برا بقیه می فرستادم سود خودمو بر میداشتم الان که بدستشون نمیرسه من عذاب وجدان دارم از جیب خودم پولشونو پس دادم که اعتبار پیجم از بین نره

خودم بالای 1000بار در روز گزارش میدم بنظرت اینجوری از بین میره میدونی چی جالبه اینکه من واسه بودم بر ...

واااای میخای بگی جنسای اونارو میفروختی؟؟دفعه اولته جنس براش فروختی و اینجوریت کرده یا قبلا میفرستاد بنطرم باید پخش کنی همه گزارش بزنن ن فقط خودت

واااای میخای بگی جنسای اونارو میفروختی؟؟دفعه اولته جنس براش فروختی و اینجوریت کرده یا قبلا میفرستاد ...

اولش فرستاد اعتمادمو جلب کرد بعدش دیگه هی تاب میداد بعد دیگه جواب نداد