2777
2789
عنوان

زندگی مطلقه ها

678 بازدید | 51 پست

خودم مجردم ولی سوال شد برام که خانم های مطلقه تو این شرایط جامعه اذیت نمیشن؟؟؟دید گاه های مردم نسبت به زن مطلقه خیلی بده 

این ازارتون نمیده؟؟؟ 

سنتون بالا داره میره فکر ازدواج مجدد نیستین؟؟ 

تو خانواده چی؟؟نظرشون چیه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولاً وقتی یه زن داره اینجا طلاق میگیره باید به این فکر کنه که شاید دیگه هیچ وقت ازدواج نکنه 

من خودم اگه طلاق بگیرم هیچ وقت ازدواج نمیکنم

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

هرکی تو زندگیش یه راهی میره و اون راه قطعا همیشه ازدواج نیست و هدف هرکس تو زندگی نیست بالاخره هرکس تو گذشتش دچار اشتباه میشه

گاهی اوقات کسانی هستند ک دیدشون نسبت ب این افراد خوب نیست ک ب دلیل فقر فرهنگی بالاشونه

اصولاً وقتی یه زن داره اینجا طلاق میگیره باید به این فکر کنه که شاید دیگه هیچ وقت ازدواج نکنه  ...

بنظرم داره خیلی سخت میگیری شما.... طلاق خیلی بده اما ممکنه پیش بیاد اما دیگه دنیا به اخر نمیرسه 

بین ما مطلقه بودن اصلا مشکلی تلقی نمیشه و مطلقه فرقی با مجرد نداره ما به همشون میگیم مجرد. چون اکثرا خانمها شاغلن مشکل استقلال هم ندارن. ازدواج هم کلا بین ما کمه ولی شانسش برا مجرد و مطلقه یکیه.

اما تو محیط کار اگه بفهمن ممکنه پیشنهاد بدن که اونم به دوست متاهل منم پیشنهاد دادن

هرکی تو زندگیش یه راهی میره و اون راه قطعا همیشه ازدواج نیست و هدف هرکس تو زندگی نیست بالاخره هرکس ت ...

ازدواج بحث با هدف جداس.... انسان برای رسیدن به هدفش باید تمام نیازاشو برطرف کنه که ازدواج از مهمترین چیزاس

هرکی تو زندگیش یه راهی میره و اون راه قطعا همیشه ازدواج نیست و هدف هرکس تو زندگی نیست بالاخره هرکس ت ...

می‌دونی بعضی از زنای مطلقه اسم تمومشونو خراب کردن 

این زنای مطلقه ای که میرن صیغه مردای متاهل میشن و زندگی ها که خراب میکنن و بچه های طلاق به خاطر خیانت و فساد و........ همه و همه باعث شده که اینطور نگاه بشه 

و زنای مطلقه خوب هم به آتیش اینا میسوزن 

بنظرم داره خیلی سخت میگیری شما.... طلاق خیلی بده اما ممکنه پیش بیاد اما دیگه دنیا به اخر نمیرسه  ...

عزیزم زنی که با بچه طلاق میگیره باید دیگه خیلی احتیاط کنه در مورد ازدواج 

از چه نظر؟ 

همه نظر هیچ راحتی برای خانما وجود نداره کلا باید بجنگی

شما هر کاری بکنی مردم قضاوتت میکنن حتی خانواده 

شما خودت درباره مطلقه نشنیدی که چیا میگن ؟ هیچ کدوم از اون ادما نه دوست دارن یکی درباره خودشون اون طوری حرف بزنه و نه حتی از حرفی که میزنن مطمئن هست

من مولانم