2777
2789
عنوان

وابستگی کودک

72 بازدید | 13 پست

بچه ها اینجا کسی هست بچش به مادر یا پدرتون وابسته باشه؟پسرم ۴سالشه وابسته پدرومادرم شده چون توی یه ساختمونیم از بس اذیت میکنه میخوایم خونمونو بدیم اجاره بریم جای دیگه کسی راهکاری نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خواهر منم اینطوری بود مدام میگفت عزیززر عزیززز یعنی مامانمو صدا میکرد،الان ۵ماهه جدا شدن خیلی خوب شده کمتر آویزونش میشه

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

🤣🤣🤣🤣💔

بخدا راست میگم ۶ماهه خونه بابامم

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
واقعاجدابشم بهتر میشه

اره والا،خواهر منم خیلی حرص میخورد مثلا خواهرزاده ام میگفت عزیز ببره جیش عزیز بزاره روپاهاش عزیز غذا بده اصلا مکافات بود الان بهتر شده

پسر منم عاشق بابامه شوهرمم حسودیش میشه میگه وقتی بابات هست به من محل نمیده😑 فقط 6ماهشه خونمونم نزدیک نیست 😞

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چه اذیتی؟

مدام توی راه پله ی همش میره پایین بالا وبعدم وقتی میره پایین به بابام میگه منو ببر بیرون منم بخاطر کرونا خیلی میترسم بچمم بیشتر لج میکنه یا میگه باید باباجون شب بیاد اینجا بخوابه هرچی هم میگیم بحرف گوش نمیده ووقتی هم اونجاس اگه بکشیش بحرف من نمیکنه تا میایم خونه بچه حرف گوش کن ومودبی میشه

وااای چرراااا خب بعدا انقدر سخت ازت جدا میشه که نگووو😭💔

اره عزیزم الان بلند که میشم گریه میکنه که منم ببر چیکار کنم دیگه مجبورم خونه ندارم کجا برم

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
اره عزیزم الان بلند که میشم گریه میکنه که منم ببر چیکار کنم دیگه مجبورم خونه ندارم کجا برم

خیلی سخته ان شاءالله که به زودی صاحب خونه بشید😍🌹

خیلی سخته ان شاءالله که به زودی صاحب خونه بشید😍🌹

مرسی عزیزم