2777
2789
عنوان

سونو ان تی و انقباض

170 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 11 هفته و 6 روزم

امروز رفتم ان تی بهم گفتن انقباض داری نمیتونیم انجام بدیم معلوم نمیشه سر بچه پایینه و پاهاش بالا

گفتن دوباره فردا برم

البته دکتره میگفت از استرس زیاده 

ولی الان که خونم هستم گرفتگی دارم سمت چپ شکمم😢😢

خیلی ترسیدم چون سابقه سقط دارم

کسی اینجوری بوده کمکم کنه؟ 

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به دکترت بگو برات شیاف یا قرص تجویز کنه انقباضت قطع شه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

انقباض دقیقا چطوریه؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
گفتم بهش  پیام دادم تا جواب بده من مردم😩

نگران نباش شیاف پروژسترون از انقباض جلوگیری میکنه نهایت قرص یا امپولش میزنی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شکم سفت میشه من سمت چپم سفته

من الان زیر شکمم سفته یا گاهی ی طرف سفت میشه ینی انقباضه؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من الان زیر شکمم سفته یا گاهی ی طرف سفت میشه ینی انقباضه؟

نه هر سفت شدنی انقباض نیست یه حس گرفتگی هم هست همراهش

بعدشم سونو تشخیص میده

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
نه هر سفت شدنی انقباض نیست یه حس گرفتگی هم هست همراهش بعدشم سونو تشخیص میده

ممنون گلم