بله همسر من البته جلوش تا حالا بهش تو هم نگفته ولی تو دعواها چندبار گفت منم زدم تو گوشش😐که کار خیلی اشتباهی بود
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
بهش محل نده و جوابشو نده فقط بگو منم میتونم مثل تو بددهن و فحاش باشم و کل خانوادتو با خاک یکسان کنم ولی حرمت نگه میدارم
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
نه اشتباهه آقایون مثل خانم ها نیستن وقتی عصبی میشن فیوز کابلی که از عقلشون به زبونشون کشیده شده میپره و متوجه نیستن چی میگن فقط میخوان بگن که دلشون خنک شه و آروم شن و اگرنه در آرامش هیچ کدوم از اون حرف ها نه یادشونه نه به زبون میارن
بله همسر من البته جلوش تا حالا بهش تو هم نگفته ولی تو دعواها چندبار گفت منم زدم تو گوشش😐که کار خیلی ...
بالابریم پایین بیایم جون تو جونشون کنی دومادن
آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓 حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
جلو و رودر رو گفته بابامم میگه راضی نیستم زندگی کنی باش
آها این مورد رو نمیدونم
اتفاقا شوهرم جلوی پدرم خیلی احترامشو نگه میداره
بگو بره معذرت خواهی کنه از بابات یه شیرینی بخرین برین خونشون به هرحال بزرگتره حق نداشت بی احترامی کنه ینی بخدا اگه شوهر من بخواد یدونه بی احترامی کنه با کل طایفه و فامیلای دورو نزدیکش و خانوادش قطع رابطه میکنم تا ادم شه😂😂
آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓 حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...