2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاخیر نداشتی یعنی؟ من بعد ۵ روز تاخیر منفی شده درسته ؟؟؟ استرس دارم نکنه باردار باشم

من خودم کارشناس ازمایشگاهم دائم چک میکردم تا دیروز همه تستام منفی بود

من خودم کارشناس ازمایشگاهم دائم چک میکردم تا دیروز همه تستام منفی بود

وای یه سوال. من دیروز روز ۵ تاخیرم بود و ۲۶ روز بعد از رابطه مشکوکم. بتا دادم منفی و کمتر از ۱ بود. عقدم خیلی نگرانم ؟

به جوابش اعتماد کنم ؟!

یا خدااااا یعنی دوقلوووووو ۴روز مونده به پریودیم  دکتر شیاف پروژسترون داد شبی یه دونه

مبارکه عزیزم هدیه خدا  برا منم دعا کن  دیگه طاقت ندارم 🙏😔

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
وای یه سوال. من دیروز روز ۵ تاخیرم بود و ۲۶ روز بعد از رابطه مشکوکم. بتا دادم منفی و کمتر از ۱ بود. ...

خب عزیزم یا رابطه اصلا نداشته باش یا اگع داری خیییلیم کم و سطحی حتما قرص کاندو   م استفاده کن 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
خب عزیزم یا رابطه اصلا نداشته باش یا اگع داری خیییلیم کم و سطحی حتما قرص کاندو   م استفاده ...

بله میدونم اشتباه کردم و خیلی پشیمونم

یه ماهه روز و شبم گریه شده

الان میخوام بدونم ازمایش دیروزم معتبره ؟

هنوز اوله چهل روز بعدشروع میشه ابجی برای منم دعاکن اینماه حامله باشم

ایشالاه من از امام رضا خواستم درست تولد امام رضا خدا کنه خارج رحمی نشه یا خدایی نکرده نیفته