2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضات ارزوی منه

اگه تلاش کنیم دیگه آرزومون نیست مطمئنم ما میتونیم😘

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
آز خون....تیتیر بتا...دقیقه...مطمئنن بعد از 27 روز...مشخص میکنه...

اره یه بار روز موعد و ۲۱ روز بعد از رابطه

یه بارم ۲۶ ۲۷ روز بعد از رابطه و ۵ روز تاخیر دادم

خیالم راحت باشه باردار نیستم؟

هردو بتا کمتر از ۱ بود

اخه من اولش کم بود گفتن پوچه یا خارج از رحمه بعد دو روز به هزار و خورده ای رسید 

همیشه این ترس رو میندازن...همیشه هم آزمایشگاه ها واسه اینکه تکرار کنی و پول بهشون برسه...اینو میگن...ولی اکثریت دکترها...اصلا به بتا کاری ندارن...و حتی یکسریشون...همون بیبی چک ساده رو میپذیرن...و مهمترین چیز...سونو هست...سونو تعیین میکنه...که بارداری شیمیایی(تشکیل نشدن ساک)...یا پوچ(نبودن جنین)...نبود قلب(تشکیل نشدن قلب)...یا حتی خارج رحمی(نبود ساک در حفره رحمی و دیده شدنش جای دیگه مثلا لوله فالوپ)...و بقیه موارد...

بتا نهایتا مشخص کننده اینه که اگر خیلی کم بود...یعنی لقاح دیر...اگر خیلی زیاد بود...شاید چند قلویی...اگر دو برابر نشده بود...یه مشکلی هست...همین و دیگر هیچ😆

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
اره یه بار روز موعد و ۲۱ روز بعد از رابطه یه بارم ۲۶ ۲۷ روز بعد از رابطه و ۵ روز تاخیر دادم خیالم ...

99 درصد مطمئن باشید...اون یک درصد هم فقط چون ما خدا نیستیم...

ولی کاملا مطمئن باشین...اصولا نهایتا 2 هفته بعد از رابطه مشکوک...بتا نشون میده...نهایت بدشانسی...3 هفته...شما که همشون رو گذشتین...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
99 درصد مطمئن باشید...اون یک درصد هم فقط چون ما خدا نیستیم... ولی کاملا مطمئن باشین...اصولا نهایتا ...

اره درسته. اگه اوضاع کرونا یکم بهتر شد میرم سونو اگه هم نه که هیچی .. همه چی قاطی شده