2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودش بهتره یا داداشش؟

بازی داداشش بهتره،ولی ظاهری این سره

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
آره ولی تو پدروآقازاده حامده  خیلی هم مذهبی ولی تو آقازاده یکم بهتره سر و گوشش میجنبه ولی ت ...

اینجا هم مذهبیه دیدی ک نرف پیش زنش شب عروسیش رف اونور اتاق خوابید😂😂😂😂😂😂

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

آره چون از دستش ناراحت بود

ولی خوبه اینجا نیما رو زد 

ولی تو پدر چند نفر دورشو گرفتن هیچکاری نکرد

ولی در کل مذهبی باحالیه

گفت میخواستم برم کلاس بازیگری نمیخواستم به اسم بابام و با پارتی وارد سینما بشم

اوهو😂

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
چرا فامیلیشو عوض کرد🤔

برای مامان شدنت صلوات فرستادم،منا دعا کن😘😘😘

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
برای مامان شدنت صلوات فرستادم،منا دعا کن😘😘😘

چشم عزیزم حتما ممنونم ازت❤🌹

زنش کیه؟!

تو فیلم اقازاده نمیدونم اسم دختره رو😂

آدم های مذهبی شب عروسی نمیرن پیش زنشون بخوابند😆😆😆😆😆😆😆

این در به اصطلاح قهر بود 

شخصیتش تو فیلم را دوست دارم،مثل پسرهای فامیل همسرمه

چه فامیل شوهر خوبی داری😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم