2777
2789
عنوان

ترشح سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 42 پست
اهان پس قرص داره    

بله ولی هر روز نیست، هفته ایی ی دونس

نگران نباش عزیزم ان شاء الله مال تو همونم نباشه و چیز مهمی هم نباشه

فقط پرولاکتین بالا باعث باردار نشدن میشه باید حتما نرمال بشه 

برات صلوات فرستادم ک ناراحت نباشی بخند دوستم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن عزیزم چیزه خطرناکی نیس فقط حتمابایدبری دکترچون ی ماده توبدنت زیاده وبایدپایین بیادتابتونی حامله بش ...

اگه ی مدت خیلی زیادی اینجوری باشی چی بعدش درمان کنی باردار میشی؟امکان داره بخاطر تحریک زیادشون باشه؟

اگه ی مدت خیلی زیادی اینجوری باشی چی بعدش درمان کنی باردار میشی؟امکان داره بخاطر تحریک زیادشون باشه؟

اره فقط بخاطرهمون ماده پرولاکتینه ....منم ی دوره اینطوری شدم کلی ذوق کردم ک حاملم ولی بی بی میزدم منفی میشدرفتم دکترگفت این ترشحاباعث جلوگیری بارداری میشه وفرستادمنوازمایش وقرص دادبهم خوب شدم البته من تنبلی  تخمدانم داشتم

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
من پرولاکتینم بالا نبود آخه سونو رو نشد برم دیگه 

من سونوهم ی ماه بعدش رفتم فهمیدم تنبلی دارم ک بعدازدرمانش باردارشدم

قبل بارداری

اها 

عزیزم ببخشید فک کردم بارداری

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
من برا سینه هام نوشت تنبلی ممکنه باعث شه دیر ب دیر پریود شیم؟

امکانش هس مخصوصاتواونایی ک تنبلی بیشتری دارن دوماه یبار سه ماه یباریانامنظمه برامن منظم بودولی تنبلی داشتم حالابرای من تنبلیش زیادنبودیکم ک رژیم گرفتم باداروهای معمولی رفع شد.....ولی تنبلی درمان کامل نداره ومقطعییه ودوباره بعدی مدت تخمکاتنبل میشن فقط موقع بارداریت بایدبری برادرمان