2821
2789
عنوان

ترشح سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 42 پست
اهان پس قرص داره    

بله ولی هر روز نیست، هفته ایی ی دونس

نگران نباش عزیزم ان شاء الله مال تو همونم نباشه و چیز مهمی هم نباشه

فقط پرولاکتین بالا باعث باردار نشدن میشه باید حتما نرمال بشه 

برات صلوات فرستادم ک ناراحت نباشی بخند دوستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن عزیزم چیزه خطرناکی نیس فقط حتمابایدبری دکترچون ی ماده توبدنت زیاده وبایدپایین بیادتابتونی حامله بش ...

اگه ی مدت خیلی زیادی اینجوری باشی چی بعدش درمان کنی باردار میشی؟امکان داره بخاطر تحریک زیادشون باشه؟

اگه ی مدت خیلی زیادی اینجوری باشی چی بعدش درمان کنی باردار میشی؟امکان داره بخاطر تحریک زیادشون باشه؟

اره فقط بخاطرهمون ماده پرولاکتینه ....منم ی دوره اینطوری شدم کلی ذوق کردم ک حاملم ولی بی بی میزدم منفی میشدرفتم دکترگفت این ترشحاباعث جلوگیری بارداری میشه وفرستادمنوازمایش وقرص دادبهم خوب شدم البته من تنبلی  تخمدانم داشتم

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
من پرولاکتینم بالا نبود آخه سونو رو نشد برم دیگه 

من سونوهم ی ماه بعدش رفتم فهمیدم تنبلی دارم ک بعدازدرمانش باردارشدم

قبل بارداری

اها 

عزیزم ببخشید فک کردم بارداری

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
من برا سینه هام نوشت تنبلی ممکنه باعث شه دیر ب دیر پریود شیم؟

امکانش هس مخصوصاتواونایی ک تنبلی بیشتری دارن دوماه یبار سه ماه یباریانامنظمه برامن منظم بودولی تنبلی داشتم حالابرای من تنبلیش زیادنبودیکم ک رژیم گرفتم باداروهای معمولی رفع شد.....ولی تنبلی درمان کامل نداره ومقطعییه ودوباره بعدی مدت تخمکاتنبل میشن فقط موقع بارداریت بایدبری برادرمان

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792