2777
2789
عنوان

من برم ؟؟؟؟+عکس

190 بازدید | 24 پست

خواهشا خواهشا بهم بگین خیلی مرددم..

من موهایم فر هست و همون جور که میدونین خیلیییی رسیدگی میخواد و با بچه کوچیک خیلی زمانم کم شده و اکثرا نمی رسم که بهشون برسم...از طرفی میخوام بدم کراتینه کنم از ضررهاش  میگن از اینکه مو می ریزه.. منم که گیسو کمند نیستم..

به نظر شما چه کنم؟؟؟؟ از تجربه کراتینه بگین بهم..

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی هم فر نیس ک موت کراتینه نکن بابا اونم مراقبت تمدید میخاد

روغن آرگان پنتن بخر

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

من عاشق موهای اینجوریم🤪

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
خیلی هم فر نیس ک موت کراتینه نکن بابا اونم مراقبت تمدید میخاد روغن آرگان پنتن بخر

الان صاف کردم

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

روغن ماکادمیا یا آرگان بگیر بعد حموم خیلی کم بزن به ساقه موهات روغن کرچک هم خوبه

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
میزنم اما فرقی نمیکنه

من دکلاره کردم خیلی موهام بد شد 

کرم موی پنتن و روغن ارگان زدم خیلی لطیف شده و خوش حالت

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
روغن ماکادمیا یا آرگان بگیر بعد حموم خیلی کم بزن به ساقه موهات روغن کرچک هم خوبه

اثرش چیه؟؟

اثرش چیه؟؟

نرم و خوشحالتش میکنه