پریناز۱۳۷۵ مدیر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 1319 عنوان ماشین | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 20 پست به نظرتون الان حواله ۲۰۷بخریم ،تحویلش واسه برج ۱۱هستش ،ریسکه؟خاهشا هرکی بلده بگه یا اگه شوهراتون تو این کارن واسم بپرسین ،هیشکی دور و برم نیس ازش سوال کنم خدایا شکرت 🧚🏼♀ 1399/04/17 | 09:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جواد۱۱ عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 404 حالا نگران نباش انشالله می دن . خودم 207 صندوق دار اتومات می خوام که. بی خیال شدم والا نمیدن رفیق من از ۹۷ پارس ثبت نام کرده هنوززز بهش ندادن تازه الان که شرایط بدتزم شده یه ماشین باز حرفه ای...🚘مادر عزیزم ممنون که درکم کردی واسه ازدواجم و گفتی مهم نظر و خوشبختیه توعه😍
پریناز۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 1319 ببین کشور ورشکستس ارززز نداره احتمال بیشتر نمیدننن اخر سال بازم بپرس واقعا موندم ،دست به هرچی بزنی ریسکه ،به نظرتون همین حواله رو سه تومن گرون تر بفروشیم بهتره یا صبر کنیم تا موعد تحویل خدایا شکرت 🧚🏼♀
جواد۱۱ عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 404 واقعا موندم ،دست به هرچی بزنی ریسکه ،به نظرتون همین حواله رو سه تومن گرون تر بفروشیم بهتره یا صبر کن ... میتونی بفروشی؟یعنی کسیو داری برات بتونه بفروشه یه ماشین باز حرفه ای...🚘مادر عزیزم ممنون که درکم کردی واسه ازدواجم و گفتی مهم نظر و خوشبختیه توعه😍
55ahsan عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 658 واقعا موندم ،دست به هرچی بزنی ریسکه ،به نظرتون همین حواله رو سه تومن گرون تر بفروشیم بهتره یا صبر کن ... نمی دونم والله . فعلا که کشور بی سرو صاحب تر از این حرفایت . البته چند روز پیش مدیرعامل خودرو سازان گفت ما به تعهداتمون عمل می کنیم
55ahsan عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 658 والا نمیدن رفیق من از ۹۷ پارس ثبت نام کرده هنوززز بهش ندادن تازه الان که شرایط بدتزم شده دقیقا درست می گید 207 مشکل دار ه بخصوص اتوماتش