2789
عنوان

ماشین

164 بازدید | 20 پست

به نظرتون الان حواله ۲۰۷بخریم ،تحویلش واسه برج ۱۱هستش ،ریسکه؟

خاهشا هرکی بلده بگه یا اگه شوهراتون تو این کارن واسم بپرسین ،هیشکی دور و برم نیس ازش سوال کنم 

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشینو قیمت روز می دن اما اسفند باز هرچی باشه بهتر از 1400 چون سال جدید بیشتر گرون می شه . البته 207 ...

مایه حواله ۲۰۷ برج ۱۱،رو نود و نه ملیون خریدیم 

حالا از هرکی میپرسم میگه رسیکه خرید ۲۰۷

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀

اگه این ثبت نام جدیداس ریک نکن چون سند به اسم ثبت نام کننده اولیس یکسالم رهن خودروسازاس اون طرف میتونه هرکاری بکنه سند و نمیزنه بنام میگ پول بیشتری میخوام

یه ماشین باز حرفه ای...🚘مادر عزیزم ممنون که درکم کردی واسه ازدواجم و گفتی مهم نظر و خوشبختیه توعه😍
اگه این ثبت نام جدیداس ریک نکن چون سند به اسم ثبت نام کننده اولیس یکسالم رهن خودروسازاس اون طرف میتو ...

فامیله ،فقط میترسم از طرف ایرانخودرو ضرر کنیم ،مثلا پول بیشتری نسبت به بازار بخان

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀
شما نمیدونی احتمال سود هست برامون یا ضرر؟؟

اگه تحویل بدن سر وقت و اون کسی که حواله رو ازش میخوای بخری دبه نکنه به سوده ولی اگه دبه کنه و بعد یکسال سند نزنه بنامت و سر وقت ماشین و ندن بهت بیفته سال بعد و با قیمت روز بفروشن بهت اخر ضرر کردنه

یه ماشین باز حرفه ای...🚘مادر عزیزم ممنون که درکم کردی واسه ازدواجم و گفتی مهم نظر و خوشبختیه توعه😍
وای پس چیکار کنیم 😭

ببین کشور ورشکستس ارززز نداره 

احتمال بیشتر نمیدننن اخر سال بازم بپرس 

ینی پولو میبرن ماشینو نمیدن بهمون؟؟

باون مبلغ اولیه رو که گرفتن دعوتنامه نمیاد که بقیه رو بدید تا ماشینو تحویل بدن دوستم الان 1.5 ساله منتظره. خودمم دنبال دنده اتوماتم پیدا نمی کنم بی خیال شدم

مایه حواله ۲۰۷ برج ۱۱،رو نود و نه ملیون خریدیم  حالا از هرکی میپرسم میگه رسیکه خرید ۲۰۷

حالا نگران نباش انشالله می دن . خودم 207 صندوق دار اتومات می خوام که. بی خیال شدم

حالا نگران نباش انشالله می دن . خودم 207 صندوق دار اتومات می خوام که. بی خیال شدم

واقعا موندم ،دست به هرچی بزنی ریسکه ،به نظرتون همین حواله رو سه تومن گرون تر بفروشیم بهتره یا صبر کنیم تا موعد تحویل

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀