2777
2789
عنوان

بی بی چک در روز اول پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 45991 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دو روز دیگه میشه 26 روز 

خب صبر کن بازم جا داره هنوز 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
بعدش مثبت شد؟ دورهاتون چند روزست

بله گذاشتم ۷روزه بشه بعد.

۳۰روزس

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
منم ۷روزه عقب انداختم،البته بچه نمیخاما،ولی یه حسی میگه حامله نیستم برا همین بیخیالم

همیشه اینجوری یانه محض احتیاط بزن بیبی اخه بعضی وقتا انتظار نداری و بیخیالی اکی میشه

ی صلوات واسم میفرستین.منم باردار شم وصحیح وسالم بیاد بغلم بدون مشکل خاصی.😓😭😭😭😅
همیشه اینجوری یانه محض احتیاط بزن بیبی اخه بعضی وقتا انتظار نداری و بیخیالی اکی میشه

سابقه دو سه روز عقب انداختن دارم معمولا،با پسرم خودم نمیتونم برم بیرون بی بی بخرم به شوهرمم بگم رعشه به اندامش می افته بفهمه انقد عقب افتاده.تا ۲۰ ام بصبرم اگه نشدم بزنم

کاشکی برای منم چند روز دیگه + بشه هرچند خیلی ناامید شدم امروز ک منفی شد

ان شاءالله میشه.

البته واسه من بعد از ی ربع بیست دقیقه ک رفتم بندازم دور هاله انداخته بود.

توکلت بخدا هرچی خواست خداباشه عزیزم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
سابقه دو سه روز عقب انداختن دارم معمولا،با پسرم خودم نمیتونم برم بیرون بی بی بخرم به شوهرمم بگم رعشه ...

من میگم بارداری😁😁😁😅😅😅😅😅

ی صلوات واسم میفرستین.منم باردار شم وصحیح وسالم بیاد بغلم بدون مشکل خاصی.😓😭😭😭😅