2789
عنوان

عایق رطوبتی

5067 بازدید | 5 پست

دوسال پیش یه عایق رطوبتی استفاده کردم برای آب بندی سقف خوب جواب داد الان دوباره از زیر کولر که آب میریزه دوباره سقف نم داده

زمستون بیاد چی میشه

قبلا سالی 2 تا سه بار با قیر آب بندی میکردیم

من از این عایق های رطوبتی نانو استفاده کردم بهتر از این عایق ها هم هست؟

کسی چیزی میدونه

ما هم تا سال قبل از ایزوگام استفاده می کردیم ولی به دلیل اینکه طول عمرش کم بود و هزینه زیادی داشت امسال همسرم با پیشنهاد یکی از دوستاش از عایق رطوبتی که نسل جدید عایق ها محسوب می شه استفاده کرد و ازش هم راضی ایم، دیگه نگران نم زدگی سقفمون نیستیم

فروش عایق پلی فوم

فروش عایق پلی فوم در شرکت حمل و نقل بین المللی جهان آروین با قیمت مناسب و کیفیت عالی عرضه می شود.

فوم پلی اتیلن با نام های پلی فوم و فوم رول نیز شناخته می شود

فوم بسیار پرکاربرد می باشد.

ساختار منحصر به فرد این عایق موجب شده است که امروزه از فوم پلی اتیلن در بسته بندی و… استفاده شود.

شرکت جهان آروین به دلیل اینکه دارای تجهیزات کامل است ، بهترین باربری تهران محسوب می شود.

https://jahanarvin.com/فروش-عایق-پلی-فوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با سلام

استفاده از فوم پلی یورتان که یک عایق صوتی ، حرارتی و رطوبتی بسیار عالی است ، میتونه خیلی مشکل ها رو حل کنه و

این عایق  بسیار عالی و با کیفیت که قابلیت شست و شو داره ضمن اینکه توی هزینه های انرژی مثل مصرف برق رو به حداقل می رسونه میتونه تو ضمینه های مختلف مثل ساختمان صنعت دام و طیور صنعت پتروشیمی و .... استفاده بشه.

یک مقدار هزینه اجرا فوم بالا هست که به مرور زمان با کاهش مصرف انرژی و موارد دیگر هزینه ها رو پوشش میده.