2777
2789
عنوان

کشیدن قلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 83 پست
اینجاخیلیاهستن باافکارمتفاوت ونظرات متفاوت من همسرم سالهایه جایی رومیگردوندتوتهران که خیلیم اسم درک ...

درسته👍👍👍تازه تو ذغال چینیا من شنیدم پره چسبه 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
اینجاخیلیاهستن باافکارمتفاوت ونظرات متفاوت من همسرم سالهایه جایی رومیگردوندتوتهران که خیلیم اسم درک ...

من میگم شما کنفرانس میخوای بذاری تو تاپیک خودت بذاری بابا طرف خودش میدونه و کنار گذاشته فقط استرسشو داره که دوستات سر راست و واضح جواب منو دادن شما چرا انقدر کشش میدی؟؟بسه دیگه گلم من کنفرانس مضرات قلیون گذاشتم خودت تاپیک داری بفرما اونجا بذار همه میایم میخونیم نظر میدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجورراحتی خانم من جواب شمارم دادم سعی کردم حیلیاروازابهام دربیارم ولی گویاشماراضی نیستی!!!!! تجربه ...

والا من نه اهل قلیونم نه چیز دیگه بله برای همین راضی نیستم چون از موضوع اصلی منحرف شدیم.

نظرمنوبخوون وبهش بگومن شوهرم چندین سال سفره خونه وقهوه خونه داشت دورواطرافمم زیاددیدم اوناییمه چندسا ...

ببین گلم من مشکلی نداشتم با نظراتون که ولی برم یهو جلوش بشینم بگم بچت اختلال اتیسم یا پیش فعالی میگیره یا نابینا میشه و قلبش به مشکل میخوره من الان خودمم باردارم و سابقه سقط داشتم همینجوریش پر از استرسم کار بدی هم‌نکردم فکر کنین جالا به این استرسا که همه ی مامانا دارن این حرفا هم اضافه بشه از طرفی هم‌به من گفت اسکرین‌بگیر من حرفاشونو ببینم و شما متن های زیاد از مضرات قلیون میفرستادی چون الان گذاشته کنار و تازه باردار شده نمیخوام اسنرس بیجا بدم که استرس بدتره و بعضیا هم تو این تاپیک که حرف زشت و نامربوط زدم و البته الان پاک کردن حرفاشونو با متن های شما دور برداشتن..نمیدونم دیدین یکی اومده میگه خدا به کی بچه میده؟؟؟آخه این حرف درسته؟؟

ببین گلم من مشکلی نداشتم با نظراتون که ولی برم یهو جلوش بشینم بگم بچت اختلال اتیسم یا پیش فعالی میگی ...

اون اول تاپیک بودمن آخرتاپیک اومدم!

من خودم مادردوتابچه م

خودمم بالاپایین زیادداشتم

اولین تاپیک من یکی ازهمین دغدغه هابود!

جوونای الان چون سرگرمی ندارن اکثراجذب این چیزان بایدازدری واردبشی که هم متوجه شن دوستشون داری ودلسوزشونی هم فقط وقتی تویه تاپیک محدودی یه تعدادعلاقمندن مجبوری همه روبگی که ازت جدامیشن به مضراتش فک کنن نه اینکه بگی نکش!

علت میخوان پندو...نمیخوان

شمام بارداری توزندگیه من نبودی شایدخیلی چیزاروتجربه کردم...

جوا ب سوالتم دادم همینکه بگم نکشه کفایت میکنه آیا؟

یااینکه بگم روبینایی و...تاثیرمیذاره!!!!

سه ماه اول بارداری اصولا تاثیرآنچنان هرچیزی نداره ولی بعدش داره

بایدمواظب خودش وجنینش باشه کشیده ازالان نکشه!

این همه جدل نداره

اونم به من ربطی نداره هرکس هرجوردوست داره زندگی میکنه دلسوزی پیش ازحدیه موقع هایی اشتباهه مثل الان...😊🤲🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اون اول تاپیک بودمن آخرتاپیک اومدم! من خودم مادردوتابچه م خودمم بالاپایین زیادداشتم اولین تاپیک م ...

عزیزم درسته ولی مگه بقیه صحبتاشم خوندی؟بعد گلم ایشون من فقط بهش گفتم من شنیدم بچه لب شکری میشه چنان به استرس افتاد که من عذاب وجدان گرفتم ببین بخاطرش من بیدارم تا الان اون بیچاره هم‌همینطور من الان دقیقا همینو میگم که تا ۳ ماهگی تاثیر چندان نداره ولی بعدش خطرناکه ولی مطمئنم کنار گذاشته که انقدر استرس داره و اینکه من نیاز نداشتم شما دلسوزی کنین برام که بعد الان اینجوری بگین بازم من توضیح دادم و مطمئن باشین قصد بی احترامی به شما رو نداشتم

عزیزم درسته ولی مگه بقیه صحبتاشم خوندی؟بعد گلم ایشون من فقط بهش گفتم من شنیدم بچه لب شکری میشه چنان ...

داروهست واسه پیشگیری از لب شکری شدن بره دکترش بگه میدن...

واینکه ناراحت بشه بهتره تااینکه دورازجون بچه ش بعداززایمان پشیمون بشه...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
عزیزم درسته ولی مگه بقیه صحبتاشم خوندی؟بعد گلم ایشون من فقط بهش گفتم من شنیدم بچه لب شکری میشه چنان ...

اینم خواهرانه ازمن داشته باش

بارداری سعی میکنم هضم کنم یه سری تندحرف زدنهاتو

ولی اینوبدون خداییکه اون جنین تودلت گذاشته خودشم مواظبشه

توکل کن به خدا بسپاردست خودش که سرهرچیزی استرس وناراحتی سراغت نیاد...

من سرجفت بچه هام دیدم اگرخدابخوادنگه میداره

توکل هک خودت آروم میکنه هم بچه ی توی شکمت توآرامش...

شب خوش

داروهست واسه پیشگیری از لب شکری شدن بره دکترش بگه میدن... واینکه ناراحت بشه بهتره تااینکه دورازجون ...

آخه من پیترسم واقعا اشنباه کرده باشم و همش میگم کاش لال میشدم و نمیگفتم والا الان استرس و اعصاب خیلی تاثیرش بدتره من بارداری اولمه سر اعصاب و استرس سقط کردم در صورتی که نیکوتین هم مصرف نمیکنم ...فقط این خیلی زود متوجه شده ها یعنی در این حد که تیتر بتاش روز موعدش ۵۰ هستش دکترش گفته تازه لقاحش شکل گرفته مت میگم ۴ هفتع از تاریخ پریودش ۴ هفتشه بنظرت بازم ممکنه جنینش سالم نباسه؟

اینم خواهرانه ازمن داشته باش بارداری سعی میکنم هضم کنم یه سری تندحرف زدنهاتو ولی اینوبدون خداییکه ...

من‌خدا شاهده لحنم‌تند نبود..و اینکه ممنونم از دعای قشنگت من والا اهل اینجور چیزا نیستم کاش بودم حداقل سقطم دلیلش مشخص بود ولی متاسفانه اولی از فشار عصبی و استرس سقط شد بعد اونم مشکل استرس که بود هورمونامم کلا به مشکل خورد و دومی هم سقط شد و مشکل هورمونم‌موند روم تا حالا ببینم این یکی چی میشه

من‌خدا شاهده لحنم‌تند نبود..و اینکه ممنونم از دعای قشنگت من والا اهل اینجور چیزا نیستم کاش بودم حداق ...

من خواهرم دوتا دوقلو خارج رحم سقط کرد

بایه لوله بچه دارشد الان پسرش دوم ابتدایی دومی پیش۲میره

بسپاردست خدا

استرس نداشته باش

هرروزدست بذارروی شکمت بگوبه خودت سپردمش هرجورمصلحتته امکان نداره بعدازده روز استرست کم نشه...

آخه من پیترسم واقعا اشنباه کرده باشم و همش میگم کاش لال میشدم و نمیگفتم والا الان استرس و اعصاب خیلی ...

من سردخترم ال دی خوردم وچرک خشک کنم تزریق کردم سالم بودسه ماهگی فهمیدم

مامشکل خونی هم داشتیم استرسم خیلی داشتم ولی بعدازچندوقت بیخیال شدم سرپسرمم همینطور

سه ماه اول خطرناک نیس ولی بعدازتشکیل قلبش خطرناکه بایدرعایت کنه...من حتی سردخترم تاسردردمیگرفتم استامینوفن هم نمیخوردم بااینکه میگرن داشتم

چوم استامینوفنم درردزبیشتراز۴تا۵۰۰نبایدخوردمن اونم نمیخوردم!

زودتموم میشه این دوران توکل به خدا...

من سردخترم ال دی خوردم وچرک خشک کنم تزریق کردم سالم بودسه ماهگی فهمیدم مامشکل خونی هم داشتیم استرسم ...

ممنونم‌ از وقتی که گذاشتی من دقیقا همین شکلی بهش میگم که انشاالله آروم بگیره و دیگه سمتش هم نره