2777
2789
عنوان

کشیدن قلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 83 پست
عزیزم میشه تو تاپیک من نظر متفرقه ندی؟؟من راجب سلامت بارداری پرسیدم این صحبت یک تاپیک بزن ممنون

کجاش متفرقه س!

دقیقاجواب شماست

اولشوخووندی تاآخرشدمتفرقه!!!!

واضح ترازاین...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
بعضي وقتا فكر ميكنم بعضيا اگه يه قدرتي داشتن چي به روز مردم مياوردن ،

والا شما راست میگی حالا طرف هزاران نادونی میکنه ما خبر نداریمااا تا میفهمن اون یکی یکار کرده چنان جبهه میگیرن بابا حالا طرف قلیون کشیده پشیمونه چرا کنفرانس میزارین براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوون نظرآخرمواگه ممکنه

درسته حرفات عزیزم منم نمیگم کار خوبیه ولی نمیدونسته بارداره و کشیده حقش نیست بگن خدا به کیا بچه میده و اه اه کنن☹☹گناه داره خب 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
درسته حرفات عزیزم منم نمیگم کار خوبیه ولی نمیدونسته بارداره و کشیده حقش نیست بگن خدا به کیا بچه میده ...

دقیقا انگار نشسته جای خدا...تو اگه خدا بودی میخواستی چیکار کنی یعنی اون تو زندگیش هیچ اشتباهی نکرده و لایق بچه دار شدنه ولی این‌بنده خدا قلیون گشیده خدا نباید بهش بچه بده؟؟؟

تاحالایه خانومی که چهل سال قلیون کشیده رودیدید یاسیگار؟ من دیدم میکشیدم تفریحی نه توبارداری وشیرده ...

کاملا درسته

موافقم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دقیقا انگار نشسته جای خدا...تو اگه خدا بودی میخواستی چیکار کنی یعنی اون تو زندگیش هیچ اشتباهی نکرده ...

فقط مردم ما هستن که طرفو نشناخته قضاوت میکنن و راجع بهش نظر میدن بیخیال ❤

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
خواستم ریپلایش کنم گفتم ولش کن بذار خوش باشه

خیلی بدم‌میاد از این کارا قصد توهینم ندارم ولی من یک سوال ساده کردم ببینین خیلیا مثل خودتون‌چقدر با فرهنگ و مودبانه و سر راست جواب دادند

درسته حرفات عزیزم منم نمیگم کار خوبیه ولی نمیدونسته بارداره و کشیده حقش نیست بگن خدا به کیا بچه میده ...

اینجاخیلیاهستن باافکارمتفاوت ونظرات متفاوت

من همسرم سالهایه جایی رومیگردوندتوتهران که خیلیم اسم درکرد وشایدبگم بشناسید

باورکن میگه ذغالاچینی شدن یاعروق وفشارخون وقلب تحت تاثیرقرارمیدن یااعصاب

اونیم که بارداره خدای نکرده به فرزندش آسیب میزنه دوست خودم شوهرش همکارشوهرم بودانقدرزن وشوهرازهمون اول کشیدننننننن هرجفت بچه هاشون یه مشکل دارن

بایه باردوبارنه ولی مواظب خودتون باشیدتفریحی بکشیدولی نه دائم...

سخته ولی میشه...

تنباکوهاکه آشغاله اکثرابامواددیگه قاطی میشن

شوهرمن آدم خوبی بودولی میگفت توصنف شون هستن اوناییکه موادقاطی قلیون میکنن طرف بازم بره اون سفره خونه!

سرهمیناجمع کردمغازه شو...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اینجاخیلیاهستن باافکارمتفاوت ونظرات متفاوت من همسرم سالهایه جایی رومیگردوندتوتهران که خیلیم اسم درک ...

گلم‌گفتم لطفا بحثتو اینجا ادامه نده من‌موضوعم‌ این نیست محترمانه میگم 

کاملا درسته موافقم

فدات شم عزیزم❤🌸

گلم‌گفتم لطفا بحثتو اینجا ادامه نده من‌موضوعم‌ این نیست محترمانه میگم 

هرجورراحتی خانم من جواب شمارم دادم سعی کردم حیلیاروازابهام دربیارم ولی گویاشماراضی نیستی!!!!!

تجربه هام بود نه چیزی دروغ بود نه اضافی!

همه م رتضی بودن وریپلی مثبت کردن

شماناراحتی گویا...شب خوش