2777
2789
عنوان

دوستای خوبم چای خشک چی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 43295 بازدید | 45 پست
دوست جونا ممنون که مارک های مرغوب رو بهم معرفی کردین اگه بتونم چای اصل ایرانی پیدا کنم که خیلی خوب می شه.
چای شهرزاد که الان دارم مصرف می کنم وقتی تازه دم می کشه عطر و طعمش عالیه ولی حتی اگه یک ساعت بمونه دیگه قابل خوردن نیست. نمی دونم چرا اینجوریه؟ طبیعیه یا بخاطر رنگ و مواد مصنوعی اینطوری می شه.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بهترین نوع چای آن است که پس از دم کشیدن، برگ های آن در قوری مشخص، باز و مسطح شود، عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و در غلظت کم باشد و مزه‌ای گس و طعمی اندکی تلخ داشته باشد. اغلب چای هایی که روی بسته‌بندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند و نشانه‌ای برای تشخیص چای خوبند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه به برگ های بالایی بوته چای، غنچه های برگی چای نیز گفته می شود اضافه کرد: این برگ ها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر بیشتر و طعم گس‌تری دارند و جزو چای‌های درجه ۱ محسوب می شوند. برگ های کمی درشت‌تر، چای درجه ۲ و چایی که از برگ های بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوته‌ها تهیه شده باشد چای درجه ۳ نامیده می شود که تلخ‌تر است. در میان انواع چای، بسته‌بندی‌های معروف به کیسه ای هم از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شوند که اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی‌اند.
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، چای کله مورچه و باروتی که خیلی سریع رنگ می دهند و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، چای درجه ۳ هستند که از مخلوط کردن خرده ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه می‌شوند. این نوع چای‌ها را فرم می‌دهند یا به شکل گلوله در می‌آورند و چون به این نوع چای رنگ سنتزی می زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می شود که همین نشانه‌ها و خصوصیات مشخص می‌کند چنان چایی حاوی مواد رنگی و بی کیفیت است. 

وی همچنین درباره چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود گفت: نمی توان به ارگانیک بودن این نوع محصولات اعتماد کرد اما برای خرید چای بهتر است سراغ برندهای معتبر و معروف رفت و هرگز چای فله ای خریداری نکرد چون این نوع چای‌های فله‌ای کارشناسی نشده‌اند و اغلب هم در شرایط غیر بهداشتی نگاهداری می‌شوند.

هیچوقت چای عطری نگیرید!بهتره خودتون به این نتیجه برسید!!یه قاشق یکبار مصرف پلاستیکی رو به مدت ۳روز بزارید توی چای عطری،بعد میبینید که چای عطری پلاستیک قاشقو تا حدودی اب کرده و رنگ قاشق هم سفید شده.

این چاییها پر از مواد شیمیاییه،ببینید با درون شما چه میکنه.بهترین چای ،چای ساده و بدون عطره که خودتون میتونید با هل و دارچین و.. خوش عطرش کنید.

چای چکش سبز هم عالیه!!!

به نظر من چای های خارجی همه هم رنگ شیمییایی دارن هم اسانس عطری ! من خیلی وقته چای ایرانی می گیرم . اگه از جای خوب بگیری واقعا از چای خارجی بهتره . من از سایت درکام میگیرم چاییم رو ! یکی از دوستام بهم معرفی کرد . راضی ام خیلی . سرچ کن تو گوگل فروشگاه درکام سایتشون رو پیدا می کنی. 

یه مقاله ای خوندم می گفت اینکه حالا چای ممتاز بهتره یا قلم بستگی به سلیقه داره. مثلا من چای قلم رو خیلی دوست دارم .کلا عطر و طعم خاصی داره با اینکه چای سرگل و ممتاز ممکنه طرفداری بیشتری داشته باشه . راجب انواع چای های ایرانی و تفاوت هاشون هم گفته بود .

این لینک مقالس . وقت کردی بخونش 

" بهترین چای ایرانی کدام است ؟ "

چای خوب میخواید فقط چای ارل گری محمود. چند ساله داریم برای خونه خودمون و خونه مادر شوهرم چای محمود میخریم .. ما از نمایندگیش تو تهران تکنام آفرین الوند میگیریم فقط چون هم مطمئنه هم خالصه و میدونیم هیچ ناخالصی تو چای نمی زنن

اگه دنبال یه چای خوب طعم و مجلسی هستی چای محمود بگیر .. من خیلی خوشم اومده ازش الان چند ساله از همین برند استفاده می کنم. یه سری مهمونام که میان خونمون اصلا اهل چای نیستند اما خونه ما حتما باید چای بخورن. همش می گن این چای انگار عطر خوبی داره . 

من همیشه برای چای عیدم محمود می گیرم برای خودمون هر چی گیر اومد می گیرم ولی برای عید و مهمونی همیشه برند محمود رو می گیرم حرف نداره عطرش و طعمش عالیه مخصوصا کله مورچه ایش

چای ترش من خیلی برند های مختلف و تی بگ و ایناشو امتحان کردم اصلا خوشم نیومد دکتر هم گفته برای غلظت خون چای ترش بخور دیگه یکی از آشناها گفت چای محمود بگیر ، الان عادت کردم مرتب میخورم طعمش خیلی طبیعیه

https://www.instagram.com/mahmood__tea/

این اینستاشونه