2777
2789
عنوان

همه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا فرقی بین دختر و پسر نیس که بخواد تبعیض به وجود بیاد

گاهی ناخواسته هست دقت کنید متوجه میشید 

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...
مگه چیکار میکردن؟

خیلی خیلی خیلی خیلیی بابام بین من و داداشم فرق میزاشت در حدی که من دوست داشتم تصادف کنم برم بیمارستان اتاق عمل تا بهم توجه کنن

و این به کنار و هیچ وقت یادم نمیره بابام بهم گفت دختر تا پسر فرق داره من همش 11سالم بود

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
بله برای متعصب های قاجاری هست

برای همه هست بنظرم 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
بله برای متعصب های قاجاری هست

😂الان دوره قاجار نیستیم برای اکثر مردم هست نمیشه گفت که من با همه ی جور رفتار میکنم 

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...
مثلا تورو زده اون و نزده؟

یه جورایی مثلا برادرم کار اشتباهی میکرد من تنبیه میشدم بجای برادرم

برای اون چیزی که خودش دلش میخواست میخریدن

اما برای من چیزی که خودشون دلشون میخواست نه من با اینکه بابام پولدارم هست که مثلا شاید بگی برای پولش نه

و همیشه از خوبیای اون تعریف میکنم و میکردن اما من نه

همیشه کوچیکم میکردن

خوب پس چرا اسمش و پدر میزاری

نمیدونم مجبورم چاره ای ندارم