2777
2789
عنوان

مارمولک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 45 پست
وای حق میدم بهت. من همه سوراخای خونه رو گرفتم نمیدونم از کجا میان داخل خونه

اونروز هم چادرم رو زمین بود خواستم برش دارم مارمولک روش بود از خونه زدم بیرون😭😆

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبارم خوابیده بودم بعد گفتم من از مارمولک میترسم بعد یهو چیزی افتاد رو سرم نور انداختم مارمولک بود اینقد جیغ زدم شوهرم قبل من فرار کرد😐😂😑

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
اونروز هم چادرم رو زمین بود خواستم برش دارم مارمولک روش بود از خونه زدم بیرون😭😆

شما جنوب کشور زندگی میکنی؟ اخه جنوب پر از مارمولکه. من هر جا میرم مسافرت به این اندازه مارمولک نمیبینم

خدایاشکرت
شما جنوب کشور زندگی میکنی؟ اخه جنوب پر از مارمولکه. من هر جا میرم مسافرت به این اندازه مارمولک نمیبی ...

اره خوزستانیم

دختر تو وضعیتت از من بدتره. 😂😭😭😭😭

خیلییی😂😂😭وای فوبیای مارمولک گرفتم حس میکنم یکیشون این دور وراس الان میفته روسرم

ای جانم هم استانی هستیم. 

ژان😁❤

خیلییی😂😂😭وای فوبیای مارمولک گرفتم حس میکنم یکیشون این دور وراس الان میفته روسرم

از این فکرا نکن واسه گل پسرت ضرر داره. تو به چیزای خوب فکن کن. من به مارمولک

خدایاشکرت
از این فکرا نکن واسه گل پسرت ضرر داره. تو به چیزای خوب فکن کن. من به مارمولک

عزیزم😂❤❤😘

من خو زندگیم از هیچیزو هیچکس اندازه حشرات نمیترسم😭😭😭😭همه دوستام و آشانام و هرکی منو یه فرد با دلو حرات میشناسه ولی اگه بدونن من از اونا میترسم ای خدا ابروم میره کفه پام😣😣😣😣😣😣😣😣😣

من خو زندگیم از هیچیزو هیچکس اندازه حشرات نمیترسم😭😭😭😭همه دوستام و آشانام و هرکی منو یه فرد با دل ...

دختر من از بال زدن پروانه هم میترسم. اینو هیچ کس نمیدونه. اما چه اشکالی داره بقیه بدونن که ما هم از بعضی چیزا میترسیم!

خدایاشکرت
دختر من از بال زدن پروانه هم میترسم. اینو هیچ کس نمیدونه. اما چه اشکالی داره بقیه بدونن که ما هم از ...

خخخخخ منم یکی مثل خودتم 😁اشکال که نه ولی من دیدم خیلیا میگن دختر گند شدی خجالت بکش و اینجور حرفا و ادم تمیتونه بکشههههه😑😑

خخخخخ منم یکی مثل خودتم 😁اشکال که نه ولی من دیدم خیلیا میگن دختر گند شدی خجالت بکش و اینجور حرفا و ...

واسه خودشون میگن به حرفشون گوش نده. به منم زیاد میگن خجالت بکش تو دیگه مامان شدی، منم میگم ترسم چه ربطی به مامان شدنم داره

خدایاشکرت