2777
2789
عنوان

لباس خونگی

426 بازدید | 24 پست

بچه ها شما لباس خونه چند وقت یکبار میگیرید،؟چند دست دارید؟عاشق لباس خونم چقدر لعنتی گرون شده لباس.مثل قدیما نمیتونه کلی خرتو پرت بگیره یهویی یادش بخیر با ۱۰۰تومن تا ۱۰ سال پیش....

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

نمدونم هروخ خیلی داغون شن

بااین اوضاع اقتصادی هم که نباید بزارم داغون شن😒😒😒

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو جهازم خیلی لباس دارم خیلی  شوهرم شاید دو سه تا بلیز گرفته باشه

منم دقیقا همیشه

۱۰۰تا دارم

شاید ۳-۴تا خریدم این چند سال

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم دقیقا همیشه ۱۰۰تا دارم شاید ۳-۴تا خریدم این چند سال

وقتی زیاد داشته باشی چون کم پوشیده میشه 

و من در روز عوض میکنم منتظر حمام نیستم اصلا 

برا همین خوب میمونند

و تنوع هم میشه 

شايد ده تا تيشرت پنج شيش تام شلوار و شلوارك 

سه چارتام ست 

البته تابستونيام اينجوريه زمستونيام خيلي كمتره

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

من برعکس لباس بیرونم کلی خرج میکنم مخصوصا کیف و‌کفشم‌حتما برند خاصی باید باشه اما تو خونه لباسام‌معمولیه هر چی‌تاپ و شلوار خوبه نگه میدارم برا مهمونی تو خونه ادم ضایعی ام هر کی ببینه فکر نمیکنه تیپ خونم اینقد داغونه😬😬😬البته مجردم 

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
من ماه پیش یه حراجی پیدا کردم انقد قیمتش خوب بود که نزدیک بود کل مغازه رو بخرم 

خنده ام گرفت 😂😂منم همین طور جو گیر میشم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وقتی زیاد داشته باشی چون کم پوشیده میشه  و من در روز عوض میکنم منتظر حمام نیستم اصلا  بر ...

منم مثله تو هم دقیقا

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی