2821
2789
من میگم بزاق ولی شوهرم میگه سی تی بدیم حالا موندم چکار کنم

هردوش خوبه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توکل به خدا دعا کن برام منم بدای شما دعا میکنم انشاالله که خیره من حاضرم خودم بگیرم ولی خانوادم نه

ای جانم انشاالله که هیشکدوممون نگرفتیم و خونوادهامونم گرفتارش نکردیم... 😔

آخه من 20 روز دیگه عروسیمه اصلن دوس ندارم کرونا بگیرم نه خودم نه خونوادم واقعن تصورش هم واسم ترسناکه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم مبارکتون باشه. انشاالله که خیره توکل به خدا

فدای شما 

ایشالا ک همه چی ب خوبی پیش بره واس هممون گلم

2824
2823
2791
2779
2792