2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

166 بازدید | 8 پست

سلام، خانم ها ایا قرص های پیشگیری از بارداری موجب دختر شدن بچه میشه؟    کسی هست با ال دی پیشگیری کرده باشه و ماه اول اقدام پسر دار شده باشه؟ 

برام میشه صلوات بفرستید. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو ماه رو اقدام کردید؟ 

آره ماه اول ک پریود شدم ماه دوم نتیجه داد .هر یک روز ب در میون رابطه داشتیم .الان خوابم میاد چون دوباره حامله ام اونو برای پسر اولم انجام دادیم یکم خسته ام .فردا قشنگ برات توضیح میدم .رژیم و کارایی ک کردم .

سلام .عزیزم امیدوارم حاملگی خوبی داشته باشی برای متمم دعا کن بچه ام سالم بدنیا بیاد .اول اینکه برای پسر دار شد حتما باید سه ماه قبل از زایمان قرص آهن بخوری .سه ماه لبنیات کلا تعطیل بشه برای خودت یعنی حتی یه قاشق کاشتم نباید بخوری .خودت و شوهرت هر شب یه استکان دم کرده ریشه کاسنی بخورید تا چهل روزهم درصد پسر زایی رو زیاد می‌کنه هم بچه خوشگل میشه .شوهرت و خودت بایدگرمی زیاد بخورید مخصوصا شوهرت .موز گردو آجیل خرما شیره انگور و خرما و....بعد از پریودت هر یک روز ب درمیون رابطه داشته باش.بعد از رابطه حتما نیم ساعت پاهاتو بزن ب دیوار زود بلند نشو بری خودتو تمیز کنی .قبل از رابطه واژنتو با آبی ک توش جوش شیرین حل کردی بشور .سرنگو پر کن بریز توی واژنت تا محیطش قلیایی بشه .شوهران لباسای تنگ نپوشه بیضه هاشو با آب سرد بشوره چون دمای بالا باعث از بین رفتن اسپرم پسر میشه .این کارارو انجام بده .البته توکل ب خدا یادت نره چون اونه ک همه چی میده .هر سوالی بود بپرس