2777
2789

چندساله سینوزیت وخلط پشت گلو دارم

خیلی اذیت میشم،،الانم سرم به خاطر سینوزیت درد میکنه

درمان نداره؟؟؟؟؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

نامزدم مشکل شمارو داشت!بجز چند ماه بقیه سال تا باد میخورد به سر صورتش اینجوری میشد

پیش یه روحانی نامی رفت...قبلا مغازش انتهای فرامرز بود بعد رفت فلسطین

حالا ادرس دقیقشو فردا براتون میفرستم

یا میپرسم چکار کرد شاید بدردتون خورد

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندساله سینوزیت وخلط پشت گلو دارم خیلی اذیت میشم،،الانم سرم به خاطر سینوزیت درد میکنه درمان نداره؟ ...

وای منم نزدیک چند ماهه همینم هر روز احساس میکنم هی کرونا گرفتم؟؟

نامزدم مشکل شمارو داشت!بجز چند ماه بقیه سال تا باد میخورد به سر صورتش اینجوری میشد پیش یه روحانی نا ...

اهان ممنونم خدا خیرت بده منم تاوضو میگیرم یه باد الکی بهم میخوره سردرد میشم وسرفمم شروع میشه

وای منم نزدیک چند ماهه همینم هر روز احساس میکنم هی کرونا گرفتم؟؟

هم خواهرم هم خودم دیگه خسته شدیم😢😔

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
شما علائمتون چیه؟؟

موقع رکوع یا خم شدن یا صبح ها که بیدارمیشم سرم درد میکنه،،خلط پشت گلو دارم شدید نه میره پایین نه میاد بالا همون جا مونده،سرفه هم میکنم ،گرفتگی بینی هم دارم

وای منم همینم 

کاش درمان داشت

پارسال رفتم دکتر گوش حلق و بینی ۴۰۰تومن خرج کردم هیچی به هیچی

یه میله رو تا آخر فرو کرد داخل بینیم اشکم دراومد گفت سینوس هات عفونت شدید داره.

نامزدم مشکل شمارو داشت!بجز چند ماه بقیه سال تا باد میخورد به سر صورتش اینجوری میشد پیش یه روحانی نا ...

سلام شرمنده مزاحمتون شدم میشه ادرسشو بدین برم شاید افاقه کرد

دکتر رزیتا جعفری درمان سینوزیت رو به روش آندوسکوپی انجام میدن که خیلی روش خوب  و راحتیه که بیمار هم خیلی اذیت نمیشه

شماره تماس و آدرس دقیق دکتر رو میذارم براتون همین جا

شماره تماس : 09919475341

آدرس : تهران، چهارراه فرمانیه، جنب باشگاه فرمانیه، ساختمان پزشکان 241، طبقه 4، واحد 14

دوستم همیشه از درد سینوزیت ناراحت بود و همیشه اذیت میشد به خاطرش و میگفت دکترا میگن شاید دوباره برگرده. با پیشنهاد من به دکتر رزیتا جعفری مراجعه کرد و بعد از جراحی، دیگه هیچ مشکلی نداره و احساس خیلی بهتری داره. خیلی خوشحالم که بهش کمک کردم.