2777
2789
خیلی زحمت کشیدی شما فکر کردی همین ک یه گوشه کاغذ بنویسی خدا میگه بیا عشقم بگیر؟😂😂😂

خب دیگه یکیش این بوده و در طول این سالا دایم مثبت در رابطه باهاش فک میکردم ک میشه و ب اون چیزی ک میخوام میرسم.خیلی تلاشم براشون کردم خیییلی

ولی نشد ک نشد

شما راه دیگه ای توی قانون جذب بلدی ب غیر از اینا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا اینو گفته؟

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
خب دیگه یکیش این بوده و در طول این سالا دایم مثبت در رابطه باهاش فک میکردم ک میشه و ب اون چیزی ک میخ ...

یجای کارت مشکل داشته وگرنه محاله که حست به داشتنش خوب باشه و فکرای مثبت کنی و نشه!!!

اصلا نمیتونم چنین چیزی رو باور کنم.

ببین شما باید جوری ب خواستت فکر کنی که یعنی الان داریش! هر وقت ذهنت باور کرد که الان خواستتو داری میاره تو زندگی فیزیکیت و قابل دیدن میشه برات.

قانون جذب همینه راه دیگه ای وجود نداره.

✨Do your best✨

سلام چطور میشه یه چیزی رو جذب کرد با فکر بهش اون کاررو جذب میکنیم یا مراحل خودشو داره؟ میخایم خونه بخریم یکم پول داریم یعنی آرزوم ولی نميدونم چرا قسمت نمیشه

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

چطور

عزیزم من قبل حرف رائفی پورم بهش اعتقاد نداشتم

چیزایی که میخایم رو باید ازخود خدا بخایم وممکنه خدا همشو بهمون نده

اصلا دین روهم بذاریم کنار ماهیت وسنت این دنیا همینه که بع خیلی از خواسته هامون نرسیم و یا بدتر دراوج بهرمندی ازدستشون بدیم

انکار نکنیم چون هممون تجربیات این چنینی داشتیم ونتونستیم درمقابلش کاری کنیم

فقط این قانون بخشیش خوبه که میگع امیدوارباشیم

قبل ازاین قانون خدا هم به ماگفتهذهمیشه امیدوارباشیم ویاس گناهان بزرگه

اینکه یه چیزی رو باامیدواری ازخدا بخایم وتوکل کنیم به خودش یااونو میده یا یه اتفاق قشنگتر میوفته

متاسفانه چند سالیه این کتابای ترجمه غربی با موضوعات اینچنینی وحتا خداشناسی و...به بازار اومدن وطرفدار پیدا کردن

درظاهر حرفای خیلی مثبتی میزنن ولی اینذکتابها برای مسلمونایی که کتاب قران ونهج البلاغه وامثالهم رودارن یه جورایی مثل این میمونه که منبع اصلی استاد رو ول کنی بری جزوه بقیه روبخونی😐

حتا اون خدایی که بهذما معرفی میکنن واون دنیایی که معرفی میکنن حقیقی نیست

من خودم این کتابارو و این چیزارو یه زمانی خوندم وعاشقشون شدم ولی بعدا متوجه شدم اصل رو ول کردم فرع روچسبیدم....

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

والا برا من ک جواب نداده. ی بار اومدم از قانون جذب مثلا استفاده کنم ی برگه ای سه تا ارزو نوشته بودم ...

من که یه سال تویه برکه 12تاارزونوشتم وازخدا خواستمش نه ازکائنات الان 2سال گذشته نگاه میکنم همه براورده شدن

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید