دوستان موقع نامزدی عقد تا عروسی این فاصله بین عقد و عروسی رو هرازگاهی میرین خونه همسرتون شبو بمونین یا نه...همسرم الان یه هفته هس مدام بهم میگه بیا خونم من نمیتونم هم کار کنم هم آشپزی از تنهایی هم افسرده شدم منم دو دلم
من عقد کردم دوروز بعد کل وسیله هامو جم کردم اومدم خونش.دوماه بعدم عروسی
چرا نری؟
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عقد کردم دوروز بعد کل وسیله هامو جم کردم اومدم خونش.دوماه بعدم عروسی چرا نری؟
به خاطر حرف و حدیث همسرم از خونوادش به خاطر شغلش دوره از منم متاسفانه دوره میگه ازدواج کردم که تنها نمونم نه اینکه خانومم با حرف اینو اون زندگی کنه میگه من الان میخوام بیای که که تو بد وضعیتیم نمیتونم تنهایی از پس کارام بربیام
به خاطر حرف و حدیث همسرم از خونوادش به خاطر شغلش دوره از منم متاسفانه دوره میگه ازدواج کردم که تنها ...
خب راس میگه.حرف و حدیث مردمو دایورت کن برو خوش بگذررن با شوهرت.انقد پشت منم حرف زدن ک نگو.الان همشون یادشون رفته.چون هرروز یه سوژه جدید پیدا میکنن.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم