2777
2789
همون مدل که لای برنج ابکش کله پاچه میذارن؟

نه مثل چلوگوشت

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیز عجیبی نمیخورم  ولی فقط قهوه رو با موز به عنوان صبحانه میخورم خیلی هم عجیب نیست  و ...

نمی دونم بچه دارید یا نه اما حدس می زنم شما بچه بیاری دختر میشه اگه شوهرتون به همین روش ادامه بده چندتا دختر خواهید داشت   

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

پرتغال با نمک

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💫《مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾

نوع خوردن به ذائقه افراد بستگی داره چرا فکر میکنید این میتونه سوژه خنده داری باشه،

هر# چیزی رو سوژه نکنیم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
شنیدم که یکی پفکو با نون میخورده!!😐

من😀 خیلیم خوشمزه میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
خیلی خوبه که رنده کنی  بهترین رژیمه واسه کاهش وزن

جدا؟ من فقط شکم و پهلوم میخوام اب بشه، البته ورزشم میکنم، تاثیر داره درست کنم بخورم؟

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
جدا؟ من فقط شکم و پهلوم میخوام اب بشه، البته ورزشم میکنم، تاثیر داره درست کنم بخورم؟

اره عزیزم خییییلی عالی ناهارابخور  کدو رنده کن با ماست کم چرب یکمم فلفل سیاه بزن طمع خاصی نداره خوشمزه هم هست

مدت طولانی استفاده کن معجزشو میبینی 

چون کدو فیبرش بالاس و کالری کم احساس سیری داری

انواع غذا درست کن با کدو شکم پهلوت آب میشه

یه چیزعجیب مادرشوهرمن توماست کدومیریزه

ماست کدو که معروفه😂😂 عجیبم نیست 

شمالیا کدو حلوایی رو آبپز میکنن لهش میکنن یا آسیاب 

میریزن تو ماست یه خورده سیر آسیاب شده اضافه میکنن و میخورن 

البته من دوست ندارم ولی تو همه مهمونیامون ماست کدو هم هست