2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 137238 بازدید | 19070 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره از اون جدیداس😂😂😂😂 چیزایی که میخورم اینان:شیر.ماست.خرما روزی فقط یدونه.تخم مرغ آب پز.کاهو فر ...

خواهر من با اینا نمیتونم زنده بمونم همون رژیم خودمون میرم خداوکیلی نرو اونجور جاها

☺️

سلام بر تپلوهای 😆خوشگل خودم صبحانه نخوردم ناهار ده ق دمپخت شام سینه مرغ ریش ریش شده +یک و نیم کف دست نان سنگک میان وعده قهوه+پسته+آلو+یک کوچولو باقلوا +شکلات+دو عدد خرما کل کالری789

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون

دخترا لیست اماده اس منتها عکس آپلود نمیشه 

یه سریا از لیست حذف شدن چون گزارش نمیدادن یه سری دیگه ام لب مرزن حواسشون باشه گزارش ندن این هفته ام حذف میشن 

جز اونا که با من هماهنگ کردن و اونایی که در طول هفته یکی دو روز پیش میاد که گزارش ندن 

هر وقت عکس اپلود شد میفرستم براتون 

لیدر این هفته ام @وارششششش جانمه با یک کیلو#  کاهش 

عزیز دلم اول صبح چالش و تنبیه رو مشخص کن که به امید خدا از صبح روز یکشنبه دیگه همگی رعایت کنن 😘😘😘