2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 32 پست
تست دادید 

من علائمم خیلی زیاده 

حتی تاپیک هم زدم و حلالیت گرفتم

بدن درد شدید سردرد 

لرز شدید

از دست دادن بویایی

و عفونت شدید گلو

ولی دکتر گفت کرونا نیست

حتی تست هم نگفت بدم

دوباره میسازمت💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور انقد مطمئن میگید کروناس منم بویاییمو کامل از دست دادم ولی دکتر هم رفتم و کرونا نیس

بنظرتون دلیل دیگه ای داره؟؟؟؟ متاسفانه همین خودتونم کرونای خفیف داشتید ولی دکترگفته نه یاازمایش خونتون مفی شده که ۵۰% خطاداره وکاذبه. من خودم همسرم پسرم کل خانواده شوهرم وهمسایه هامون کروناگرفتیم جوابامون مثبت شد هممونم همزمان بویاییمونو ازدست دادیم.

چون علامت جدیدکروناهمین ازدست دادن بویاییه.. الان هیچ دلیل دیگه ای نمیتونه نداشته باشه تواین شرایط.. امیدوارم همه تندرست باشن🌺🌺🌺🌺

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
بنظرتون دلیل دیگه ای داره؟؟؟؟ متاسفانه همین خودتونم کرونای خفیف داشتید ولی دکترگفته نه یاازمایش خونت ...

چی بگم والا

خدا کنه کرونا بوده باشه

چون اگه سرماخوردگی بوده من انقد از پا دراومدم

با کرونا دیگه قراره چی بشم

من البته خیلی حالم بده 

دکتر کلی دارو داده بم

دوباره میسازمت💪

من علائمم خیلی زیاده  حتی تاپیک هم زدم و حلالیت گرفتم بدن درد شدید سردرد  لرز شدید از ...

تمام علامتهای کرونارودادید چطورگفته نه

انگارجدیدا دیگه نمیگن کرونادارید دلیلشم خدامیدونه حتما جا ندارن

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
من علائمم خیلی زیاده  حتی تاپیک هم زدم و حلالیت گرفتم بدن درد شدید سردرد  لرز شدید از ...

منم بدن درد گلو درد و سردرد تپش قلب و از دادن حس بویایی را دارم نمیدونم اخه دکتر چطور گفته نیس 

باید تست میدادید

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
چی بگم والا خدا کنه کرونا بوده باشه چون اگه سرماخوردگی بوده من انقد از پا دراومدم با کرونا دیگه ق ...

توکل کن به خدا

کرونا رو همه که شدیدنیست خیلیاهم خفیف میگیرن خیلیاهم که اصلااااا نمیفهمن و ردش میکنن. یه درصد کمی شدیدمیشه

تمام علامتهای کرونارودادید چطورگفته نه انگارجدیدا دیگه نمیگن کرونادارید دلیلشم خدامیدونه حتما جا ند ...

برای اینکه امار نره بالا حتی دیگه تست هم نمیگیرن من با اینکه بیماری ریوی داشتم وحالم خیلی بد بود بازم ازم تست نگرفتن

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 
حتما کرونا بوده اخه سرماخوردگی که حس بویایی نمیره ولی من حس چشایی را دارم 

منظورتون از چشای شور و شیرین رو میفهمید ؟ من وقتی ی چیزی میخورم میفهمم که شور یا شیرینه ولی هیچ طعمی دیگه نه