omhosna مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 339 عنوان حاملگی | مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 82 پست امروز فهمیدم حامله م 😭😭 بخدا فقط یه دفعه اتفاق افتاد جلوگیری نداشتیم اونم کاملا اتفاقی .. دخترم هنوز ۴ ماهشه.. پسر بزرگم ۴ سال و نیم .. واقعا سومی رو نمیخواستیم .. تو شوکم .. دکترم فقط بهم میخندید .. دلم برای دخترم میسوزه 1399/04/16 | 23:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر876 عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5000 چقدر بد اگر دلتون راضی به بچه دار شدن نیست توروخدا بدنیا نیارید براتون سخت بشه زودتر یه فکر بکنید بر ... نه سقط نمیکنم .فعلا داره ناز میکنه😆 .بارداری اول هم همین رفتار رو داشت
nikita33 عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5236 نه سقط نمیکنم .فعلا داره ناز میکنه😆 .بارداری اول هم همین رفتار رو داشت بسلامتی عزیزم انشاالله پاقدمش براتون خیرو برکت بیاره خودتم دوستدار ی نگهش داری ؟؟؟ مادرم ضربان قلب من است.
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 سه تا سقط کردم یکی دوسال پیش یکی برج ده پارسال یکی ام هشت روز پیش ... با قرص سایتوتک انداختم کلا هی ... عزیزم مواظب باش ۳تا ناخاسته خیلیه ها.چون سقط کردی بدنت مشکل پیدا میکنه و اینک خودتم کم خونی و غیره میگیری خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
نیلوفر876 عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5000 بسلامتی عزیزم انشاالله پاقدمش براتون خیرو برکت بیاره خودتم دوستدار ی نگهش داری ؟؟؟ آره دوسش دارم .فقط میترسم کرونا بگیرم
nikita33 عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5236 ۳تا ناخاسته شدی؟؟ چطورمیشه؟ ماچرا میخایم خدا نمیده بعد سقط کردی؟ کلا هیچوقت بچه نمیخای؟ منو همسرم کلا قصد نداریم بچه دارشیم مادرم ضربان قلب من است.
nikita33 عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5236 آره دوسش دارم .فقط میترسم کرونا بگیرم خدا نکنه هیچ اتفاقی نیفته نگران نباش مادرم ضربان قلب من است.
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 منو همسرم کلا قصد نداریم بچه دارشیم ماهم ی سال نخاستیم با جلوگیری طبیعی یک بارم اشتباه نکردیم.😑😑یکم تعجب کردم ۳تاناخاسته.چندسالتونه؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم