سیدی ک برای محافظت ازت کسی بفرسته تا کمکت کنه ..و فقط خودت ببینیش .راهنماییت کنه چکار کنی چکار نکنی .و درست در بیاد .کاری کنه ک نماز شب بخونی نماز ب وقت و با ایمان بشی ...
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اگه چنین چیزی لازم بود برای انسان خود خدا برامون یکی تهیه میکرد ولی نه دنیا فانیه وما امتحانمون باید بدیم تابریم. ...خودت تو آینه نگاه کن چه کسی میخوای باشی آدم خوب یابد باخودت صحبت کن
مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️