2777
2789
عنوان

زایمان

199 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. امروز 38 هفته م کامل شد رفتم واسه معاینه لگنی. دکتر گفت دهانه رحم هنوز باز نشده.امکانش هست تا هفته 40 به دنیا بیاد میترسم مجبور شم آخر آمپول فشار بزنم. چون متاسفانه تا الان بخاطر دردهایی که داشتم نتونستم پیاده روی و فعالیت داشته باشم

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکت کنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
اونطوری که از اطرافیانم شنیدم طبیعی بهتره. 

ن بابا اون مال قدیم بود وقتی دوباره آمپول و بخیه داره باز دوباره چرا زور بزنی و درد بکشی خودتو پیر کنی 

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

هنوزم دیرنشده این یکی دوهفته تا میتونی پیاده روی کن اصلا استرس نداشته باش خاله من خیلی اندامش ریز بود باردار که شد یعنی راحت ۲۰ .۲۵ کیلو اضافه کرد اون نه ماه خودشو زندانی کرد خجالت میکشید اینقدر شکمش بزرگ بود اصلا پیاده روی نکرد تا یه روز مونده به زایمان یه ذره میبرنش بیرون راه بره همون فرداش زایمان میکنه دخترش چهار کیلو و خورده بود انگار نه انگار زایمان کرده بود روز بعدش اصلا نترس 

عزیزم امپول فشار بد نیس ک چرا میترسی

بیشتر از این میترسم که خدای نکرده انقدر دیر بشه که مدفوع کنه 

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕