2777
2789
عنوان

كسي هست دل منو آروم كنه؟🙂🖤

196 بازدید | 16 پست

شماروخدا كمكم كنين من نزديك سه ساله تو يه وضع گير كردم روز ب روز غصه هام بيشتر ميشه شرمنده كه نميتونم بگم مشكلم چيه الان ميگين خودت بايد يه قدمي برداري بخدا شدنيا رو انجام دادم ديگه همش نشدنيه كه سپردم به خدا

ولي از اين وضع درنيومدم اينهمه مدته رنگ زندگي عادي رو نديدم چجوري چي بگم تو دعاهام تااز اين وضع عبورم بده تا نجاتم بده

بخدا ديگه زورم نميرسه به اينهمه درد

از فكر اينكه حالا حالاها بايد اين دردو تحمل كنم ديوانه ميشم

چجوري دعاكنم فوري سختيام تموم شه

كم آوردم شوقمم واسه دعاءاز دست دادم😔 حالو روزم يه جوري تاريكه كه ميترسم كاش بفهمم حواسش بهم هست

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دعای فرج

صلوات

و توسل به همه ائمه

مشکلم حل شد حالم خوب شد😍

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

از خدا می خوام کمکت کنه عزیزم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

والا منم تاپیک زدمیکی بیاد ارومم کنه کسی نیومد

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
کسی که تو زندگی سختی زیاد بکشه خوشبخت میشه ۱۰۰٪

یعنی منم ی روزی طعم خوشبختی رو میچشم

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
کسی که تو زندگی سختی زیاد بکشه خوشبخت میشه ۱۰۰٪

حتي اگه اين سختيا ٣سال طول كشيده باشه😔ديگه به اين باور رسيدم واسه سختي كشيدن و عذاب كشيدن افريده شدم از بس خوشي از روزگارم گم شدع

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

عشقم اجی عزیزم مشکلات برای همه هست و درد اوره

منم ی زمانی تمام تلاشمو میکردم نمیشد دلم میخواست بمیرم

اما الان سپردم دست خدا

خدا خودش برا هممون درست کنه

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘