2777
2789
عنوان

۲۰ سالمه...

572 بازدید | 20 پست

سلام خانوما...میخوام ک راهنماییم کنید مثل ی خواهر...

من رشتم تجربی هس تا پیش خوندم ۳ بار کنکور دادم ی سال هم جهشی خوندم...

حالا میخوام یکی از این دو تا کارو انجام بدم کنکور۱۴۰۰

۲۲سال تمام میشم و دیگه نمیتونم دبیری یا تربیت معلم پذیرفته بشم میخوام یا ۱۴۰۰ کنکور بدم یا تو خونه ی کاری داشته باشم برا خودم ی کسب در آمدی بشه متاهلم ۱۱ ماهه ازدواج کردم اگه دانشگاه نرم باید برا بچه اقدام کنم ...وضع مالیمون معمولی هس حامیمون خداست و مستاجریم چیکار کنم ؟ کتاب و اینا هم کامل دارم برا تست و اینا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایطم میگم ۲۲ سالمه 

دو تا بچه دارم 

مدرک سیکل دارم 

قصدم رشته برنامه نویسی و وب مد نظرمه 

میتونم یا ن

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
پزشکی دوای هر درمونییه اگه توانشو داری قبول شی من ک نشدم

پزشکی سخته؟؟؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

1400 که ساله دیگست. 21 سالت میشه. میتونی درس بخونی دانشگاه فرهنگیان قبول شی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

تربیت معلمم نشد پرستاری رشته های پزشکی؛ پیراپزشکی؛اتاق عمل و... اگه قبول شی خوبه بخون

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

خب قاعدتا درس خوندن بهتره 

حتما که نباید دبیری باشه با کنکور تجربی رشته های زیادی هستن ک بازار کارشون خوبه نسبتا

هیچ  وقت از درس خوندن پشیمون نمیشید به شرط اینکه درست درس بخونید.

منم شرایطم میگم ۲۲ سالمه  دو تا بچه دارم  مدرک سیکل دارم  قصدم رشته برنامه نویسی و ...

اراده کنی میتونی اول برو تحقیق کن چه درسایی رو باید بخونی وامتحان بدی تا دیپلمتو بگیری بعدم انشالله کنکور بده اگه توانایی مالیشو داری دانشگاه آزاد هم میتونی بخونی این رشته رو.

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑