2789

بله خوبه از همون اول اثر ميذاره

شير افزاي گل دارو هم خوبه كپسولش هردورو باهم استفاده ميكردم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله خوبه از همون اول اثر ميذاره شير افزاي گل دارو هم خوبه كپسولش هردورو باهم استفاده ميكردم

من شيرم خيلي خيلي كمه مال شمام كم بود استفاده كردي؟ 

اثرش رو بعد چند وقت ديدي؟

❣️💗💗❣️
من خوردم بد نبود ولی مایعات بخوری خیلی بیشتر تاثیر داره . هر روز هم میخوردم. مکیدن بچه هر چی بیشتر ب ...

ديگه خسته شدم انقد خوردم مايعات انگار نهرانگار بچم طفلك ده تا مك ميزنه يدونه قورت ميده هيچي اثر نداره انگار برام 😞😞😞😞 كلافه ام دارم ديونه ميشم

❣️💗💗❣️
من شيرم خيلي خيلي كمه مال شمام كم بود استفاده كردي؟  اثرش رو بعد چند وقت ديدي؟

بله كم بود.اينارو استفاده كردم.و استراحت خيلي مهمه تو توليد شير برا همين شبا تو خواب بهش شير خشك ميدادم كه هم سير شه هم ندونه سينه نميخوره هم خودم بيشتر استراحت ميكردم كه روز شير داشته باشم.آب هويج ميخوردم.قرص كلسيم ميخوردم.رو برنجم روغن زيتون ميريختم.آبگوشت.سوپ مقوي.كاهو.سالادالويه.مايعات چاي كمرنگ بادام و فندق دمنوش رازيانه اينا شيرو خوب زياد ميكنن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
ديگه خسته شدم انقد خوردم مايعات انگار نهرانگار بچم طفلك ده تا مك ميزنه يدونه قورت ميده هيچي اثر ندار ...

من قطره شیر افزام میخوردم ولی چون رازیانه داشت برای پسرم دکترم گفت نخور گفت چون گرم هست براش ضرر داره اونم خوب بود اما برای دخترم گفت بخور مشکلی نیست. آب هویجم میخوردم شیرم زیاد میشد. امتحان کن شاید انشاا...شیرت زیاد شد

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد