2777
2789
عنوان

هم صحبتتون کیه ؟

87 بازدید | 20 پست

از صبح تا شب تو خونه تنهام ،با یک بچه یک ساله که طبیعتا حرف نمیزنه ،

شوهرم اومده خونه امشب ،براش چایی ریختم نشستم حرف زدن ،قبول دارم سوژه صحبتم غر زدن بود تا حدودی ! ولی خب حرف بود دیگه ،

بعد یه ربع که سرش رو انداخته پایین و خیلی ریلکس میوه میخوره ،گفت بسسسسسه دیگه ،نیم ساعته داری عین رادیو حرف میزنی ،یه موضوع تکراری رو ده بار گفتی 😣

گفت هی با خودم میگم گوش بدم ،حق داره ،از صبح تنها بوده با کسی حرف نزده ،ولی چقدر عین رادیو حرف میزنی ،یه نفس بگیر،
ناراحتی ام اینه که دوست صمیمی ندارم ،یه دوست دارم چون شاغله هر ساعت روز زنگ میزنم بهش میگه تو اداره ام نمی تونم حرف بزنم ،
شب هم خب مردها میان خونه و ادم سرش به کار و شام گرمه ،خانم های خونه دار باید دوست خانه دار داشته باشن،به نظرم شاغل و خانه دار با هم نمیتونن ارتباط بگیرن،مثلا روزا ادم دلش یه پایه پاساژ و پیاده روی میخاد ،اونم سرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا به یه هم صحبت احتیاج دارم،

ادم انرژی روانی اشو چجوری تخلیه کنه،حرفاشو به کی بزنه،شوهرم از حرف زدن خوشش نمیاد،اگر من باهاش حرف نزنم اون حرف نمیزنه،مجبوری دو کلمه میگه

خب شاید خیلی غرزدی منم گاهی آبجیم خیلی میگه عصبانی میشم ولی واقن حرفاشو دوس دارم.

اشکال ندارع 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
خب شاید خیلی غرزدی منم گاهی آبجیم خیلی میگه عصبانی میشم ولی واقن حرفاشو دوس دارم. اشکال ندارع 

اره خواهر با خواهر حرفای هم رو خوب گوش میدن،اصلا زنها شنونده های خوبی هستن،ولی شوهرم نصف بیشتر حرفایی که من میزنم از نظرش بیخوده ،

شما دوست صمیمی دارید

اره خواهر با خواهر حرفای هم رو خوب گوش میدن،اصلا زنها شنونده های خوبی هستن،ولی شوهرم نصف بیشتر حرفای ...

بعله دارم محمد.

عزیزدلم شماهم اگر خواهر دارید باهاش حرف بزنید

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
با من حرف بزن سبک شی

ممنون عزیزم ،ولی کلا مشکلم امشب نیست که با حرف سبک شم،

مشکلم کلی است ،همیشه این مشکل رو دارم، بعد از کرونا میخام برم باشگاه شاید اونجا یه دوست خانه دار پیدا کنم

بعله دارم محمد. عزیزدلم شماهم اگر خواهر دارید باهاش حرف بزنید

اتفاقا خواهر دارم ،ولی رابطه امون جوریه که خیلی با هم حرفای درددلی نمی زنیم ، رابطه خوبی داریم ها ،ولی رسمی و در چهارچوب،مثل مهمون میریم خونه هم ،

حرفای خیلی نزدیک به هم نمی زنیم ،چون سبک دغدغه هامون هم فرق داره باهم

اتفاقا خواهر دارم ،ولی رابطه امون جوریه که خیلی با هم حرفای درددلی نمی زنیم ، رابطه خوبی داریم ها ،و ...

آهان پ زیاد با خواهرت صمیمی نیسی

دخترخالها دخترعمهات با اونا هم صمیمی نیسی

یا نمتونی ی دوست جدید داشته باشی