2777
2789

سلام. بنده 37 سالمه و دو بارداری قبلم را خداخواسته و بدون اطلاع باردار شدم. 5 سال با آیو دی جلوگیری کردم و الان که برای بارداری سوم اقدام کردم اتفاقی نیافتاد. 4 ماهه اقدامم. سو نو دادم و معلوم شد کیست شکلاتی 7 سانتی در تخمدان راست و کوچک شدن تخمدان چپم گزارش شد1/5*2/5

ازمایش ذخیره تخمدانم 1/5 و هر ماه یک فولی غالب در این 4 ماه داشتم اما بارداری اتفاق نیافتاد. آزمایش د3 میزان‌ش 18 و

fsh و LH هر کدام 4/5

الان د3 مصرف میکنم با فولیک اسید و ویتامین ای. متفورمین هم روزی یدونه. 

عکس رنگی دادم مشکلی نداشتم. همسرم هم مشکلی نداره. 

لبنیات و سردی رو 8 ماهه حذف کردم اما نمیدونم چرا دچار آندو شدم. 

خودسرانه یکماه لتروزول روزی 3 تا خوردم و دچار ضعف تخمدان شدم. 

در ضمن خیلی دکتر عوص کردم و هر کدوم یا عمل لاپرا پیشنهاد دادن یا گفتن ذخیره ات پایینه یا باید ای وی اف کنی و من با همه اینها مخالفم. 

و فقط امیدم بخدا هست و اینکه متوجه شدم زمانیکه از هیچی خبر نداشتم راحت‌تر باردار شدم و این سایت گردی هم در وارد کردن انرژی منفی مؤثره. بیخیال باید باشم و امیدم به خدا باشه که علم پزشکی در برابر قدرت او هیچ هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی ویتانوگس طبق تجربه خودم برای کسانی بهتره استفاده بشه که fsh  بالا دارن و با داروی شیمیایی اصلا نباید استفاده بشه. دوم اینکه رازیانه و سیاهدانه  و کلا چیزهایی که استروژن بالا دارن برای کیست شکلاتی و اندومتریوز خوب نیست

راستی ویتانوگس طبق تجربه خودم برای کسانی بهتره استفاده بشه که fsh  بالا دارن و با داروی شیمیایی ...

سلام 

دوست عزیز میشه بگین کیست شکلاتی رو چه کار کردین 

جواب ابلهان خاموشی است