2777
2789

[QUOTE=144613403]وای منم عمل کردم بینیم از تمام رخ خیلی ورم داره نیم رخ خوبه 😑😭😭😭[/QUO

گاهی آنقدر بدم می آید که حس میکنم باید رفت اما به درگاه نرسیده از خود میپرسم که کجا را دارم بروم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=144613403]وای منم عمل کردم بینیم از تمام رخ خیلی ورم داره نیم رخ خوبه 😑😭😭😭[/QUO

من نیمرخم ام خوب نیس

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

آره

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

چقدر وقته عمل كردى؟

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
من نیمرخم ام خوب نیس

چطوریه الان و ولش کن ببین رو ۶ ماه دیگع فک کن الان اصلا نمیشه گفت چی میشه من طبیعی عمل کردم فقط رفع عیوب مث قوز و نوک افتاده ولی الانم ی جوریه برام تا بعد ببینم چی میشه

چطوریه الان و ولش کن ببین رو ۶ ماه دیگع فک کن الان اصلا نمیشه گفت چی میشه من طبیعی عمل کردم فقط رفع ...

منم دقیقاااا همین

نیمرخت قوس داره ؟

خیلی ام بزرگه

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

جمع و جور تر و ظريف تر ميشه نيم رخت و حالت ميگيره و اگر گفتى قوس ملايمى داشته باشه ولى صافه بعدا كه ورمش بخوابه قوس بينيت معلوم ميشه