2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ارزومه چاق شم..میدونم بهش نمیرسم😑

اخیی ج برعکس خوشبحالت تو حداقل هر چی بخای میتونی بخوری 

مثلا ی چیز سنگین بخور مثل سیب زمینی سرخ کرده 

ورزش کن بعد فوری بعد ورزش مثلا برنج بخور

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

اخیی ج برعکس خوشبحالت تو حداقل هر چی بخای میتونی بخوری  مثلا ی چیز سنگین بخور مثل سیب زمینی سر ...

خوردن اصلا فایده نداره...باور میکنی من شبم برنج میخورم اصلا عادت کردم یعنی همون غذایی که مامانم ظهر درست میکنه واسه شب منم کنار میذاره..اشتهامم خیلی زیاده..ولی فایده نداره اصلا..دکتر تغذیه هم رفتم فایده نداشت...

من با این روند 1 کیلو 400 تو دوماه کم کردم 

بیشتر ام می‌تونستی کم کنی 

ولی بازم هر چی آهسته تر کم کنی برگشتش کمتره و آسیب نمی‌زنی ب بدنت 

چای سبز ام خوبه سوخت و ساز بدنت و‌زیاد می‌کنه روزی ۱تا ۳ لیوان تو روز میتونی مصرف کنی 

تو شدی 🌙من👶❤️
اخ اینجا گفتن زیر 1000 کالری اصن خوب نیست

دائمش خوب نیست باعث میشه بدنت حس کنه قحطی اومده استپ کنی یا خیلی کم وزنت بیاد پایین 

بین ۱۰۰۰تا ۷۰۰ متغیر باش 

من با این کالری ۷ کیلو تو‌ دوماه کم کردم 

تو شدی 🌙من👶❤️