2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ×عکس

852 بازدید | 31 پست

سلام کسی تا به حال سابقه حاملگی پوچ داشته

من آخرین پری 18 اردیبهشت بود ماه قبل سر موعد پری نشدم شش روز از پری گذشت که آزمایش دادم منفی بود هفته بعدش بی بی چک زدم منفی بود رفتم دکتر گفت که نه حامله نیستی حتی سو نو هم کرد آمپول داد تا بزنم پری بشم روز چهارم از آمپول گذشته بود فقط لک بینی داشتم فک کردم دارم پری میشم شد روز ششم یا هفتم از آمپول زدن دیگه قطع شد رفتم آزمایش دادم مثبت شد بی بی چک زدم مثبت شد بتا شد 205 واسه خاطر آمپول رفتم پیش دکتر گفت حامله ایی احتمالا لقاح دیر گرفته گفتم لکه بینی دارم گفت  آزمایش دوباره تکرار کن یک روز بعد تکرار کردم شد 1210

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

بعد من فک میکردم که الان هشت هفته هستم رفتم سو نو گفت فقط ساک دیده میشه نه جنین هست نه قلب 

بعد گفت تو هشت هفته نیستی احتمالا همون پنج یا شیش هستی دو هفته دیگه تکرار کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک قلبش میزنه عزیزم

شاید لقاح دیر بوده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

حالا میخوام ببینم که دو هفته دیگه برم امکان داره هم جنین باشه هم قلبش؟؟

این کیسه زرد که میگن یعنی چی ؟؟ همون ساک منظورشه

اره مهم اون کیسه زرد هست که تشکیل شده نگران نباش تا 2 هفته دیگه قلب تشکیل میشه 

آها پس کیسه زرد همون ساک حاملگیه

انشاءالله تا اون موقع تشکیل میشه نگران نباش استرس به خودت نده برا منم دعا کن ممنون

ان شاءالله 

چشم عزیزم

عزیزم لقاح دیر انجام شده دو سه هفته دیگه برو ان شاالله جنین هم تشکیل شده ... منم وضعیتم همینه

خدا کنه 

به شما هم گفتن که جنین نیست

2827
2791
2779
2792