2777
2789
عنوان

الوئه ورا

180 بازدید | 23 پست

دخترا چه جوری از الوئه ورا استفاده میکنید ؟ 

برای پوست یا مو ؟ با چیز دیگه ای هم ترکیب میکنید یا تنها میزنید ؟؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برش میزنم ژل داخلشو میمالم ب صورتم هیچی تاحالا قاطیش نکردم

چقدر بعد مبشوریش؟ 

تاثیری هم داشته ؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
برگ رو نصف می کنیم با قاشق میخراشیم می ریزیم تو میکسر

به پوست میزنی یا مو ؟ 

امروز خریدم ولی اصلا نمیدونم باید چیکارش کنم 😄

حتما قبلش تست کن خیلی حساسیت زاست

اا خوب شد گفتی نمیدونستم 

مرسی ❤️

من اول دورشو نازک بر میزنم میزارم نیم ساعت تو آب تا ی سمی میگن داره از بین بره بعد با پوست کن کامل ژلشو در میارم دوباره ظرفو پر آب میکنم ده دقیقه میذارم تو آب بمونه بعد میریزم تو مخلوط کن تو طول روز چند بار میزنم ب صورتم خیلی خوبه برای مو بعد شستن موها بزن ب موهات چند دقیقه بمون بعد بشور خیلی نرم میشه مو

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین
تقریبا یک ساعت بعد میشورم راستش من مرتب نمیزنم ولی صورتمو خیلی نرم میکنه در کل خیلی خوبه 

مرسی عزیزم