2777
2789
عنوان

تولد شوهرم....

333 بازدید | 27 پست

چجوری سوپرایزش کنم؟همیشه لو میره سوپرایزام😂

راستی میخوام شلوار جین بخرم براش ولی سایزشو نمیدونم..هیچ کدوم از شلواراشم ننوشته سایزشو 😒

میخوام یکی از دوستاشو با خانمش دعوت کنم،به نظرتون شام خودم درست کنم یا از بیرون سفارش بدم؟ میترسم خودم درست کنم لو برم😏

اگه پول داری به نظرم از یه جای مطمئن و تمیز بخر که به خودت برسی و خونه رو اماده کنی،ژله خودت درست کن با شربت و سالاد.

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم/ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش..............................(عشق زندگیم،پسره خوشگلم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اخرای تیرتولدشه خیر سرش

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

شوهر منم ی هفته دیگه تولدشه 

ولی روز تولدش رژیم سختی دارم برای قبل بارداری واجبه 

الان نمیدونم چیکار کنم براش ؟ 

البته کادو براش گرفتم قبل خودشم میدونه ها 

من چیکار کنم ؟ ☹️☹️

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
شوهر منم ی هفته دیگه تولدشه  ولی روز تولدش رژیم سختی دارم برای قبل بارداری واجبه  الان ن ...

عه رژیم چی چیه 🙈 اخه منم قصد بارداری دارم.

من فعلا کادو نگرفتم ینی اوضاع کرونا بدتر شده یکم میترسم برم بیرون.

شما مینی کیک بخر براش 😅 خودت نخور . شام هم زیاد مهم نیس حالا هر چی رژیمته همونو  درست کن با یه چیزی که همسرت علاقه داره .. مهم اینه که بدونه به یادش بودی

عه رژیم چی چیه 🙈 اخه منم قصد بارداری دارم. من فعلا کادو نگرفتم ینی اوضاع کرونا بدتر شده یکم میترسم ...

اخه رژیممون رژیم انگور 

هر دوتامون هم رژیم هستیم 

الان هفته دوم هستیم 

هفته بعد که تولدشه میشه هفته سوم رژیم 

تو هفته سوم هم فقط فقط باید انگور خورد 

هیچ غذایی یعنی نمیشه گذاشت 

شیطونه میگه پاشم همه چیو اماده کنم امشب که شام انگور نیس یه تولد دو نفره بگیریم 

ولی بازم حالشو ندارم ☹️☹️☹️

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
اخه رژیممون رژیم انگور  هر دوتامون هم رژیم هستیم  الان هفته دوم هستیم  هفته بعد که ...

رژیم کلا سخته ... آره میتونی امروزم یه کیک کوچولو بگیری غذام از بیرون سفارش بده.خودتم کاری نکن 😅 بخودت برس 

این برنامه هامن واسه توالد شوهرمه ولی اسفند تولدشه 

دوس دارم تولدش دو نفره باشه خودمو خودش

از الان از چت های باحالمون دارم اسکرین میگرم اون موقع همه رو چاپ میکنم میزنه یه خونه

یه مموری از عکسای بچگیش تا عکسای دو نفرمون با اهنگ مورد علاقش میکس میکنم بهش میدم 

کادوم میدم قناد بذاره تو کیک

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
چه کادویی تو کیک میشه گذاشت

ساعت ادکلن دستبند انگشتر یه چیزی که جعبش کوچولو باشه از اولم باید بدی به قناده که جاسازش کنه یکی از دوستای من کیک تولد میپزه اون میتونه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید