2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

175 بازدید | 18 پست

دخترم دو سال و یک ماهشه،راضی نمیشه شورت آموزشی بپوشه،فقط شلوار.جیش و پی پیش هم نمیگه....ولی وقتی پی پی کرد میگه.بنطرتون چیکار کنم دلم نمیخاد فرشها جیشی بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم همینطوری بود وقتی بیدار میشه از خواب ببرش دستشویی کم کم خودش عادت میکنه بهت بگه منم خیلی استرس داشتم واسه از پوشک گرفتن بچه ولی الان ۱ ماهی هست که دیگه پوشکش نمیکنم ولی خوب طول میکشه باید صبر داشته باشی من الان بیشار عمرمو تدو دستشویی میگذرونم😅😅😅😅😅

پسر منم دو سال و دو ماهشه هررررر کاری کردم نمی گفت دستشویشو یه عروسک داره جوجه بلند میگفتم جوجو میگه من جیش دارم بریم دستشویی پسرمم دنبالم راه میفتاد میومد گاهی اوقاتم میگفتم از جوجو بپرس جیش داره وقتی داشت میگفت داره نداشتم که میگفت نه با این روش در عرض دو روز گفت دستشوییشو حدود یک و نیم ماهه پوشک نمیبندم گرفتمش از پوشک

دختر منم همینطوری بود وقتی بیدار میشه از خواب ببرش دستشویی کم کم خودش عادت میکنه بهت بگه منم خیلی اس ...

منم دخترمو وقتی که از خواب بیدار میشه میبرم که گاهی جیش میکنه و گاهی ۵ دقیقه بعد جیش میکنه تو شلوار 

پی پی هم تا حالا نکرده فقط تو پوشک 

شما هم بچتونو با دست پاهاشو میگیرین و یه تشت میزارین زیرش یا میبری دستشویی همیشه؟؟

منم دخترمو وقتی که از خواب بیدار میشه میبرم که گاهی جیش میکنه و گاهی ۵ دقیقه بعد جیش میکنه تو شلوار& ...

من توالت فرنگی گرفتم براش نمیشه رو دست گرفتش بعضی بچه ها طول میکشه تا جیش کنن چقدر بگیری رو دست دست میشکنه اگه میتونی براش یه توالت فرنگی بگیر خیلی خوبه

خب باید تند تند ببریش دستشویی دیگه خودشون که تا یاد نگیرن و عادت نکنن نمیگن.. شاید چندماه طول بکشه ...

ببخشید من یه سوال ازتون دارم؛ هر بار باید چند دقیقه نگهشون داریم 

۵ دقیقه خوبه؟

ببخشید من یه سوال ازتون دارم؛ هر بار باید چند دقیقه نگهشون داریم  ۵ دقیقه خوبه؟

من اوایل زیر دلشو آب میزدم زود جیش میکرد، یه وقتایی خیلی طول میکشید حتی 10 دقیقه، حتی خسته هم میشدم بازم ناامید نمیشدم.. تازه من 6ماهه باردارم بودم که شروع کردم پسرمو از پوشک بگیرم

🖤