2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

40 بازدید | 5 پست

خانوما وقتی نوزادتون بدنیا اومد چقدر طول کشید تا همه کاراش رو یاد گرفتید چون کرونا خیلی زیاد شده رفت و آمد رو با خانواده خودم و شوهرم قطع کردم البته خانواده خودم خیلی رعایت میکنن حالا میخوام هرچه زودتر بعد از بدنیا اومدن بچه دوباره برم قرنطینه خونگی

اما چون اصلا تجربه ندارم مجبورم یمدت خونه مامانم بمونم تا کارا رو بهم یاد بده 

بنظرتون چقدر بمونم کافیه؟ 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
به جز حمامش بقیه کاراش توی ده دوازده روز بزار مامانت بیاد کمکت نمیتونی تنها 

بالاخره یکی راهنمایی کرد 😉ممنون عزیزم😘پس یه سه هفته‌ای بمونم میتونم کارا رو یاد بگیرم بیام خونه خودم 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد ۵ روز  همه کاراشو خودم کردم بجز حموم که الانم ۱ سالشه مادرم میبره

ممنون عزیزم