2777
2789
عنوان

ارتودنسی

408 بازدید | 11 پست

سلام بیستم وقت ارتودنسی دارم به نظرتون با این وضع کرونا برم انجام بدم؟ البته دکترم خیلی رعایت میکنه

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت هم میخوای انجام بدی

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

من واسه ارتودنسی دندونام 3 سال پیش رفتم پیش دکتر خاکزاد واقعا راضیم ازشون این سایتشون هس میتونید اونجا نمونه کاراشون ببیند یا هرسوالی که راجب دندون دارید بپرسیدبصورت رایگان بهات.ن پاسخ میدن 

https://drkhakzad.ir 

سلام ارتودنسی انجام دادی شما؟؟؟

ادیت شدی؟؟؟ چطوری بود؟ تا کی باید بمونه

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"