2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کو عکس؟؟

تا بعد از کنکور خداحافظ👋👋موفق میشوم مهم نیست چقدر دیر چقدر طولانی فقط اینو میدونم یه روزی موفق میشوم.... (از کسانی که سعی کردن بگن من بدم ممنونم چون باعث میشن من بیشتر تلاش کنم😇)
تو هم صورتت جوش داره

شدیدددد 

یعنی صورتمو تیره کرده 

ادیتور گوشی جوشارو ک پاک میکنه خیلی خوب میشم 

نمیدونم از کجا شروع کنم 

خودمم همچین پول ندارم

خانواده هم نگم بهشون بهتره

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
منم  ی مورد مشابه شما برام پیش اومد😥

بخدا خودم خوب میدونم هیچی ندارم ولی اینکه دیگه مامانم به روم بیاره خیلی سختخ

😢😭😭

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
بخدا خودم خوب میدونم هیچی ندارم ولی اینکه دیگه مامانم به روم بیاره خیلی سختخ 😢😭😭

سرچ کن تاپبکای دختر گرانبهارو بخون

@دختر_گرانبها

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
سرچ کن تاپبکای دختر گرانبهارو بخون @دختر_گرانبها

باشه گلم🙏🏻♥️

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
بیاین باهم بگردیم ی چی پیدا کنیم برا جوشامون🙄🙄🙄🙄😭😭😭😭😭

همه چی پول میخواد

منبع درامد ندارم ک بخوام واسه صورتم خرج کنم

ماسکای خونگی هم ب صورت چربم نمیسازه

ببین چشمات خوشگله به صورتت برس بهش سیب زمینی رنده شدت بزن روشن میکنه صورتتو واسه جوش آلوورا بزن صورتتو بخور بده منافذ صورتت بسته شه ابروهاتو مرتب کن کمی آرایش کن موهاتو از بغل بباف یا دم اسبی ببند لاکتم قشنگ بزن به دستات در کل قیافت خوبه☺

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

من خودم صورتم خیلی تیره بود و کک و مک و جوش زیاد داشت بهش رسیدم خداروشکر پوستم الان خوبه و مشکلی نداره

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂