2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی رومخن

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 48 پست

دقیقارفتارای خانواده شوهرمنودارن بعدخانواده من اینقدتحویلش میگیرن نمیبینه شوهرمنم از۱۳سالگی فرستادن سرکاتلوزیونی که شوهرم خریده بودگفته بوداستفاده کنین تامن ازدواج میکنم ولی بعدازدواج ندادن وباکلی بدهی زندگیمونوشروع وردیم ۳سال بانداری وپس انداززندگیوگزروندیم تاکم کم الان یکم زندگیمون جون گرفت توبه اوناکارندلسته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترخوب اگه واقعا حساس هستی حتما یه فکری بکن 

مادرشوهرت خسیس نیست بی شعور هست عین مادرشوهرمن البته من تو نامزدی خیلی به ام احترام میکردن انا بعداز عروسی واقعا همینجور رفتار میکرد واقعا عذاب کشیدم روم نمیشد به شوهرم بگم به خاطر غذا گیر گله کنم 

خوب فکرات بکن 

😂😂😂توبگو ازخانواده شوهرت چجورین و چکارایی کردی تاحالا

هیچی هنوز که نامزدیم پدرشوهرمم کار نمیکنه منتظره تک پسرش همه چی بیاره همه کار بکنه خرجی بده ماشالله ۵ نفرم هستن شوهرم ۲۴ سالشه کمرش شکسته از دست اینا پارسالم پدرشوهرم تصادف کرد ۶۰ تومن خرج رو دست شوهر بیچاره ام موند قرون به قرونش رو جون داد و کار کرد نمیگن ما خونه باید داشته باشیم جهاز داشته باشیم جهاز دختراشونم هست که شوهرم باید بده😔

هیچی هنوز که نامزدیم پدرشوهرمم کار نمیکنه منتظره تک پسرش همه چی بیاره همه کار بکنه خرجی بده ماشالله ...

اه خاک توسرشون میفهمم چی میگی اینجور آدما خودشون مهمه واسشون فقط تزشون اینه ک بچه آوردیم واسه چه روزی؟؟