2821
2789
عنوان

بلوغ زود رس

294 بازدید | 13 پست

دختر خواهرم 9 سالشه قدش 120 و خیلی کوچولوعه دیشب اومدن خونمون تامن براش یه لباسو تنگ کنم مامانش رفت بچه کوچولو شو بخوابو نه من و اون تنها تو اتاق بودیم وقای لباسو تنگ کردم گفتم بیا بپوش لباسشو که در اورد سینه هاش بزرگ بود حالا زیاد نه ولی جوونه زده بود وقتی لباسو پوشید سینه هاش برجستگیش دیده می شد  رفتم به خواهرم گفتم گفت اره نمی دونم چه کنم رفتم دکتر گفته سن استخواناش بزرگ تر از خودشه و باید قزص بخوره کار کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منکه تو 8 سالگی پریود شدم چی بگم

عزیزم الان شما قدتون چقدره؟

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_arte

155

ارثیه یا به خاطر بلوغ زودرس کوتاه موندید؟

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_arte

نمیدونم

پدر مادرتون چند سانتن؟

2824
2823
2791
2779
2792