2821
2789
عنوان

بلوغ زود رس

294 بازدید | 13 پست

دختر خواهرم 9 سالشه قدش 120 و خیلی کوچولوعه دیشب اومدن خونمون تامن براش یه لباسو تنگ کنم مامانش رفت بچه کوچولو شو بخوابو نه من و اون تنها تو اتاق بودیم وقای لباسو تنگ کردم گفتم بیا بپوش لباسشو که در اورد سینه هاش بزرگ بود حالا زیاد نه ولی جوونه زده بود وقتی لباسو پوشید سینه هاش برجستگیش دیده می شد  رفتم به خواهرم گفتم گفت اره نمی دونم چه کنم رفتم دکتر گفته سن استخواناش بزرگ تر از خودشه و باید قزص بخوره کار کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منکه تو 8 سالگی پریود شدم چی بگم

عزیزم الان شما قدتون چقدره؟

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_arte

155

ارثیه یا به خاطر بلوغ زودرس کوتاه موندید؟

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_arte

نمیدونم

پدر مادرتون چند سانتن؟

2823
2791
2779
2792