2777
2789

آخه من که حساب سپه ندارم . میشه کمکم کنین.

)نوشته مشتری گرامی بانک سپه تراکنش ها ممکنه با اختلال مواجه بشه . )

این پیام مگه واس همه میاد؟ 

زندگیم : طاها♥️♥️♥️بهار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من دوتا حساب دارم نمیدونم شما کلا همه شماره ها ارسال کردن

مرسی گلم واسه جوابت . آخه میدونی این خطی که پیامک اومده ۲سال پیش شوهرم استفادش میکرد. الان من استفاده میکنم.میگم شاید اونموقع قائمکی حساب سپه باز کرده این شماره رو داده😐  شوهرم از وقتی ازدواج کردیم ۲ حساب صادرات و تجارت داشت همین.

زندگیم : طاها♥️♥️♥️بهار

برای منم این پیامک اومده ولی بانک سپه حساب ندارم . برای خیلیا که حساب ندارن اومده

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
اره من دوتا حساب دارم نمیدونم شما کلا همه شماره ها ارسال کردن

عزیزم پیامک تراکنش های زیر ۱۰ هزار تومن هم براتون میاد؟؟؟چقد ته حساب ‌نکه میداره؟؟

اینا تو رو اذیتت میکنن🖤نیومده خسته ات میکنن🖤 همه جوره من پشت توأم🖤بیا قایم شو پشت خودم🖤✨....من خسته ام میشه درکم کنی خدا.....